MacBook Air

MacBook Air 13" 2017

SKU: macbook-air-13-1.8

Loading...

* Задължителни полета

Цена: 2 217,00 лв.

Специална Цена: 1 980,00 лв.

Описание

Описание на продукта

За пореден път Apple показват с MacBook Air, че истинските преносими устройства трябва да са леки, тънки и да разполагат с достатъчно място за съхранение на данните. Освен това трябва и да са бързи, да започват да работят веднага щом отворите капака, и да имат батерия за да са с вас по-дълго време. С по-добра графика, повече пространство по-дълъг живот на батерията и въпреки това много лек, MacBook Air е компютърът, който ще ви пренесе през вашият ден.

Intel Core i5 процесорите правят новите MacBook Air по-бързи от преди. С лекота ще свършите вашата работа, играете игри и всичко друго с преносим компютър, който можете да вземете на всякъде.

Thunderbolt технологията носи със себе си по-бързият трансфер на данни и допълнителни възможности за новият MacBook Air. Свържете новият Apple Thunderbolt Display и ще можете да правите неща, които не са правени до сега с преносим компютър.

MacBook Air е учудващо тънък и въпреки това с голяма клавиатура, правеща писането изключително удобно. И сега е добавена подсветка на клавиатурата за да може да се пише при слаба светлина.

Флаш технологията за запазване на данни повишава не само сигурността на информацията, но и производителността на новият MacBook Air. С нея преносимият компютър зарежда за секунди.

Допълнителна информация

Техническа информация

Марка Apple
Процесор 1.8GHz dual-core Intel Core i5 (Turbo Boost up to 2.7GHz) with 3MB shared L3 cache
Памет 8GB of 1600MHz LPDDR3 onboard memory
Гаранция Гаранция: 12 месеца
Дисково пространство Flash storage
Оптично устройство Не
Графична карта Intel HD Graphics 6000
Видео 720p FaceTime HD camera
Дисплей 13.3-inch (diagonal) LED-backlit, резолюция 1440-на-900 пиксела
Комуникационни портове 2 x USB 3.0, Thunderbolt порт, SDXC card slot ,3.5 mm audio jack
Безжична връзка 802.11ac, IEEE 802.11a/b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0
Product From 1