Обща информация

Приемаме плащания чрез банкови карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro, MasterCard. Всички цени са с включено ДДС (когато е приложимо). Общата стойност на поръчката е цената на поръчаните продукти, плюс такса за доставка.

Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

Допълнителна информация за чуждестранни клиенти

Валутата на плащанията с кредитна / дебитна карта е български левове (BGN). Всяка цена на продукт в този сайт, чиято валута е различна от български левове (BGN), трябва да се счита само за сведение. Ако валутата на картодържателя се различава от валутата на плащането, сумата на плащането ще бъде изчислена по съответния за деня валутен курс на организацията издала картата.

Максималната сума за плащане, допустима с едно плащане с карта е 10 000 лева.

Клиентите извън България също носят отговорност за всички вносни мита, квоти, разрешителни, ограничения продукт и други местни изисквания. Препоръчваме Ви да проверите най-новите, приложими изискванията на местното законодателство, преди да направите поръчка.

Валидиране на кредитна карта

Всички картодържатели на кредитна / дебитна карта са обект на проверка и оторизиране от издателя на картата. Ако издателят на Вашата карта откаже плащане, или по някаква причина не разреши плащане, Вие ще бъде уведомен за това незабавно.

При проверка на искане за поръчани стоки или услуги, ние може да използваме Вашата информация за предотвратяването и разкриването на измами.

За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Връщане на закупена стока

Имате право да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им в случай, че те не са използвани, не е нарушавана цялостта на опаковката им и са във вида, в който сте ги получили. Транспортните разходи при този случай са за ваша сметка. Платената сума ще ви бъде възстановена според начина на плащане.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, iCenter.BG се ангажира да бъде подменен с нов или да възстанови заплатената от вас стойност на стоката.

При несъответствие на получените продукти с поръчаните, iCenter.BG ще замени продуктите за своя сметка.

Защита на личните данни

iCenter.BG уважава правото на конфиденциалност и гарантира, че предоставената от вас информация остава поверителна.

Ние събираме ваши данни само когато направите поръчка в нашия онлайн магазин. Когато поръчвате можете да бъдете помолени да въведете вашето: име, телефон, адрес, имейл, данни за кредитна/дебитна карта.

Данните, които ни предоставяте, могат да бъдат използвани за:

  • Изпълняване на вашата поръчка
  • Подобряване на нашите услуги на базата на обратна връзка с вас
  • Да отговорим на вашите нужди

Вашата лична информация няма да бъде предоставяна на трети лица, освен за целите на доставката на закупения от вас продукт.

При проверка на искане за поръчани стоки или услуги, ние може да използваме вашата информация за предотвратяването и разкриването на измами. Една от причините, поради които можем да разкрием вашия адрес е да се провери предупреждение за сигурност или друга схема за борба с измамите. По всяко време, когато разкриваме вашата информация, тя ще остане защитена.

Защита на картовите данни

Проверка за автентичност на личните ви данни се извършва директно от системата на Обединена Българска Банка. В нито един момент от престоя ви в сайта, персоналът на магазина няма достъп до съдържанието на данните на вашата карта. Съответно в нашият сайт не се запазват данните на картите, а само данни за транзакцията (Транзакционна бележка).

За предотвратяване на измами,при плащания с карта Visa или MasterCard, ние прилагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови Организации:

Политика за защита на картовите данни:

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

  • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате