Промо

Лаптоп MacBook Air 13 i5 DC 1.6GHz/8GB/128GB SSD/Intel HD Graphics 6000 BUL KB - Демо

SKU: mac-z0ta00059/bg-demo

Цена: 2 322,00 лв.

Специална Цена: 1 699,00 лв.

Този продукт е демонстрационна бройка в нашите магазини.
Изложен е на щанд, за да може всеки клиент да разгледа външния му вид и да се
запознае и изпробва начина на работа да модела MacBook.
До този момент лаптопът е със запазен външен вид,
защото старателно се почиства от прах и други замърсявания.

Устройството е със запазена оригинална кутия.

Описание

Описание на продукта

p style="text-indent: 25px; font-size: 14px; font-style: normal; font-family: "Lucida Sans Unicode";">За пореден път Apple показват с MacBook Air, че истинските преносими устройства трябва да са леки, тънки и да разполагат с достатъчно място за съхранение на данните. Освен това трябва и да са бързи, да започват да работят веднага щом отворите капака, и да имат батерия за да са с вас по-дълго време. С по-добра графика, повече пространство по-дълъг живот на батерията и въпреки това много лек, MacBook Air е компютърът, който ще ви пренесе през вашият ден.

Intel Core i5 процесорите правят новите MacBook Air по-бързи от преди. С лекота ще свършите вашата работа, играете игри и всичко друго с преносим компютър, който можете да вземете на всякъде.

Thunderbolt технологията носи със себе си по-бързият трансфер на данни и допълнителни възможности за новият MacBook Air. Свържете новият Apple Thunderbolt Display и ще можете да правите неща, които не са правени до сега с преносим компютър.

MacBook Air е учудващо тънък и въпреки това с голяма клавиатура, правеща писането изключително удобно. И сега е добавена подсветка на клавиатурата за да може да се пише при слаба светлина.

Флаш технологията за запазване на данни повишава не само сигурността на информацията, но и производителността на новият MacBook Air. С нея преносимият компютър зарежда за секунди.

Допълнителна информация

Техническа информация

Марка Не
Product From Не