Какво са „Clips“ – новият забавен начин да пресъздадете емоция в iPhone/iPad видео?

Clips – за iPhone и iPad

Новото приложение за iPhone и iPad е изключително лесно за използване и представя „Иновативен начин да създадеш анимирани надписи“

Apple представи Clips, ново приложение, което прави, създаването на експресивни видеа много по-бързо и забавно на вашите iPhone и iPad устройства. Приложението включва уникален дизайн за комбиниране на видео клипове, снимки и музика в чудесно изглеждащо видео, което можете да споделите с приятели през Messages (Съобщения)  приложението, в Instagram, Facebook и други популярни социални мрежи.
Clips представя Live Titles ( Живи загалвия ), невиждана до сега иновация, която позволява на потребителите да създават анимирано заглавие и абзац, използвайки само своят глас. Добавяне на забавни ефекти, включвайки, филтър – Комикс, балончета за реплика, различни форми и анимирани постери на цял екран. Всичко това спомага за създаване на персоналност и емоция на видеата направени с Clips и iPhone или iPad.

Филтри в реално време, emoji иконки и други ефекти, достъпни в Clips, могат да направят много забавна, всяка снимка или видео.

Clips разкрива, пред потребителите на iPhone и iPad, нов начин да изразят себе си чрез видео, и е изключително лесен за използване.“ – каза Susan Prescott, вицепрезидент на Apple Apps Product Marketing. „Ефектите, филтрите и забележителните нови Live Titles ( Живи заглавия ), които създадохме за Clips, позволяват на всеки да създаде чудесно изглеждащи, лесни за споделяне, видеа само с няколко натискания.“

Clips вдъхва живот на историите с готини, лесни за добавяне ефекти.

Clips позволява на потребителите, на iPhone и iPad, да създават мулти-клип видеа без усложнение иструменти за обработка. Натискаш и задържаш един единствен бутон за да заснемеш видео или снимки, или да ги добавиш от Галерията си. След това, добавяш артистични филтри, балончета за реплика, форми или emoji иконки. Потребителите могат също да добавят постери на цял екран с анимирани фонове и текст, който може да бъде настройван спрямо вашите желания. В Clips са включени дозини музикални саундтраци, от които можете да избирате, и те се настроиват автоматично за да отговарят на дължината на вашето видео.

Live Titles ( Живите Заглавия ) в Clips могат да създадът видео с текст на 36 различни езика, като използвате само гласът си.

С Live Titles ( Живите Заглавия ) в Clips, потребителите могат да добавят анимирани абзаци и заглавия използвайки само гласът си. Заглавията се генерират автоматично докато потребителят говори, и се появяват на екрана, перфектно синхронизирани с гласът на потребителя. Потребителите могат да комбинират и напасват различни стилове, да коригират текста и да добавят пунктуация, даже и да добавят емотиконки на реда. Live Titles поддържа 36 различни езика.

Clips съдържа анимирани текстови банери, форми и други присети, които могат да бъдат добавени към снимки или видеа.

Видеа направени с Clips могат да бъдат споделяни директно в популярните социални мрежи и сайтове за видео – Instagram, Facebook, YouTube, Vimeo и други.
Когато споделяте с приятели в Messages, Clips може да ви произведе препоръки, с кого да споделите, на база на хората, които са включени във видеото и тези, с които най-често споделяте. Когато някое от препоръчаните имена е избрано, Clips добавя видеото в Messages, за да е готово да се изпрати с едно натискане.

iCenter, Вашият Apple специалист


Посетете iCenter.bg , където ще намерите всички Apple продукти, аксесоари и още много.

Продуктите са налични и в магазините ни „iCenter“ в моловете- Варна, Бургас и Стара Загора.

Източник на снимки и информация

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар