Нов 9.7-inch iPad със зашеметяващ Retina дисплей и уникална производителност

Забавление и Сила в iPad 9.7“

В новия iPad 9.7“, Apple, подобряват всичко, което хората обичаха в iPad, до сега.

В Калифорния – Apple представи подобрението на най-популярния iPad – 9.7“. Оборудван с, по-ярък 9.7 инчов Retina дисплей и най-добрата в класа си производителност, всичко това на най-достъпната цена, поставяна някога – 835 лв. Дизайн с несръвнима портабилност и лекота на използване, заедно с уникална производителност и батерия с дълъг живот. iPad е най-популярният таблет, и главно компютърно устройство за милиони потребители по целия Свят. С повече от 1.3 милиона приложения създадени специално за iPad, потребителите могат да правят много неща. От научаване да пишеш код с Swift Playgrounds и четене на книги, на огромния екран, до ускоряване на продуктивността ви с Microsoft Office и използване на много приложения в едно и също време чрез Split Screen.

Ежедневните задачи са много по вълнуващи за изпълнение с 64-битова производителност и по-яркият Retina дисплей на новия 9.7 инчов iPad.

iPad е най-популярният таблет в Света.

Потребителите обожават огромния 9.7 инчов дисплей, от гледане на Телевизия и филми, до сърфиране в интернет, FaceTime обаждания, и красиви снимки. Всичко това, сега на много по-достъпна цена.“ казва Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Marketing. „Нови клиенти и всеки, които търси подобрение, ще се влюбят в новия iPad. Могат да го използват в домовете си, в училище и на работното си място. Красив Retina дисплей, нашия мощен A9 чип и достъп до повече от 1.3 милиона приложения, направени специално за iPad.“
Учебни приложения като Swift Playgrounds правят новия 9.7 инчов iPad, универсалния инструмент за студенти и ученици.
В iPad e поставен, прекрасен ярък Retina дисплей, с повече от 3.1 милиона пиксела, визуализиращ зашеметяващи изображения и видеа. Всичко това е затворено в здрав тънък алуминиев корпус с тегло само една лира за лесна преносимост и издръжливост. Създаденият от Apple A9 чип с 64-битова архитектура като на стационарен компютър, доставя бързо извършване на работните процеси и висока графична производителност за приложения и игри, всичко това подплътено с дълъг живот на батерията, това е което потребителите очакват от iPad.
Предната и задната камера, предоставят много добра работа при снимане при лошо осветени пространства и HD видео записване, прави лесно и забавно използването на FaceTime с приятели и семейство, и запечатване на незабравими спомени, използвайки големия Retina дисплей като виьор. Ултра бързата безжична връзка, означава, че свързването с iPad е бързо и лесно и осигурява качествен обмен на данни, дори когато пътувате.
Touch ID дава на iPad потребителите, лесен и сигурен начин да отключите вашия iPad, съхранявайки персоналната си информация на сигурно място в приложения и осъществяване на поръчка от App Store, iTunes Store и iBooks Store. With Apple Pay на iPad, плащането на продукти и услуги през приложения или уеб сайтове в Safari, никога не е било толкова лесно.
Новият 9.7 инчов iPad със зашеметяващ Retina дисплей и високо технологично ниво на камерите си, е най-достъпният iPad правен някога.
Новият iPad 9.7“ идва с iOS 10, носеща повече експресивност и анимирани начини да комуникирате в Messages, нови начини да използвате Siri със своите любими приложения, красив редизайн на Maps, Photos, Apple Music и News, и новия Home app, който ти позволява, лесна и защитена настройка, управление и контрол на Вашият Home, събрано на едно място. Извършване на няколко задачи едновремено, включващи Slide Over, Split View и Picture-in-Picture, спомага да свършите много повече работа.

iCenter, Вашият Apple специалист


Посетете iCenter.bg , където ще намерите всички Apple продукти, аксесоари и още много.

Новият iPad 9.7“ можете да намерите при нас
на специалната цена от – 835лв.

Продуктите са налични и в магазините ни „iCenter“ в моловете- Варна, Бургас и Стара Загора.

Източник на снимки и информация

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
One comment to “Нов 9.7-inch iPad със зашеметяващ Retina дисплей и уникална производителност”
  1. Pingback: За по-добър живот на батерията - iCenter News

Вашият коментар