Apple представи iPhone 7 и iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition

Сега можете да си поръчате iPhone в красив нов Червен цвят и да допринесете към Глобалния фонд за борба със СПИН.iPhone 7 and iPhone 7 Plus RED

В Калифорния – Apple анонсира червения – iPhone 7 и iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition. Ярко червен алуминиев завършек като признание за повече от 10 години на партньорство между Apple и (RED). Това дава възможност на потребителите да допринесът към Глобален фонд и да отдалечът света от СПИН вирусът.

„Откакто започнахме да работим с (RED), преди 10 години, нашите потребители постигнаха забележително въздействие в борбата с разпространяването на СПИН, чрез закупуването на нашите продукти. От оригиналния iPod nano (PRODUCT) RED Special Edition, до сегашната линия на Beats продукти и аксесоари за iPhone, iPad и Apple Watch,“  каза Tim Cook, Apple`s CEO. „Представянето на специялния iPhone в прекрасния червен цвят е най-голямото ни (PRODUCT)RED предложение до днес и е в чест на отпразнуване на партньорството ни с (RED), и нямаме търпение да достигне до ръцете на нашите потребители.“iPhone 7 and 7 Plus RED

Apple е най-голямата корпорация-дарител на Глобалния Фонд, допринесла с повече от $130 милиона като част от партньорство с (RED),“ казва Deborah Dugan, (RED)`s CEO. „Комбинирайки глобалния обхват на световно, най-обичания смартфон, с нашите усилия за предоставяне на достъп до животоспасяващи лекарства АРВ в Суб-сахарска Африка, потребителите имат уникалната възможност да сътворят чудеса и да допринесът към Глобалния Фонд, чрез поръчване на на новия красив червен iPhone (PRODUCT)RED.“

iPhone 7 и iPhone 7 Plus – най-добър и най-развит iPhone правен до сега.

Комбинира уникални иновации, които подобряват във всички аспекти ежедневната употреба на iPhone. И в двата смартфона е добавена, най-популяврната камера в Света, с напредничева система, спомагаща за заснемане на уникални снимки и видеа, без значение дали е ден или нощ. Повече мощ и по-добро представяне с най-дълъг живот на батерията, до сега,  в iPhone. Потапяне в стерео говорителите и цветовете при заснемане и проектиране на дисплея и всичко това, перфектно окомплектовано в устоичив на вода и пръст корпус.
iPhone идва с iOS 10, който Ви носи много по-експресивен, цветен и анимиран начин да комуникирате през Messages, нови начини да използвате Siri с вашите любими приложения, красив редизайн на Maps, Photos, Apple Music и News, и Home app, позволяващ лесно и защитено да настройвате, менажирате и контролирате вашият Home, достъпно, всичко на едно място.

Усърдната работа на (RED)  осигурява достъп до животоспасяващи програми за ХИВ / СПИН в Африка южно от Сахара, която е дом на повече от две трети от ХИВ-позитивна населението на света. Сто процента от всички средства, събрани от (RED) отиват директно като безвъзмездни помощи за Глобалния фонд за ХИВ / СПИН, които предоставят за тестове, консултиране, лечение и програми  за превенция със специален акцент върху премахването на предаване на вируса от майки към бебетата си.

От основаването си през 2006 г., (RED) е генерирал повече от $465 милиона  за Глобалния фонд, с повече от $130  милиона само от Apple.

iCenter, Вашият Apple специалист


Посетете iCenter.bg , където ще намерите всички Apple продукти, аксесоари и още много.

Новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special , налични при нас!

Продуктите са налични и в магазините ни „iCenter“ в моловете- Варна, Бургас и Стара Загора.

Източник на снимки и информация

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
One comment to “Apple представи iPhone 7 и iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition”
  1. Pingback: Отговор на често задавани въпроси - iPhone 7 и iPhone 7 Plus - iCenter News

Вашият коментар