-10% за MacBook, MacBook Pro и МacBook Air 2017 г.

Пълен с нови идеи.

Apple MacBook Промоция

Традиционната промоция на Apple в подкрепа на образованието вече е в ход в цяла България и ще продължи до 2-ри Ноември 2017 г.  Най-новите лаптопи на Apple, модели 2017 г, вече са с 10% по достъпни за всички студенти и преподаватели с валиден документ.  iCenter, като оторизирана верига Apple магазини, ви дава възможност на място да се докоснете до желаните Apple продукти, оригинални Apple аксесоари и музикални системи напълно съвместими с вашите Apple устройства.

Авангардни инструменти за училище. И за всичко останало.

Всеки MacBook предлага страхотна продуктивност и софтуеър в компактен корпус, който можеш да носиш навсякъде. Така че можеш да учиш навсякъде.

Не случайно Apple иска всеки учащ се да има достъп до най-новите модели компютри, защото това променя напълно начина по който се обучавате и работите. В таз годишната Back to School кампания на Аpple участват всички модели 2017 г. MacBook Pro, Mac Book и MacBook Air , можете да ги закупите от всеки Apple магазин iCenter или онлайн на www.icenter.bg, като пълните условия на промоцията може да прочетете тук

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар