Какво ново ни очаква в iOS 11.3 beta ?

Шеста подред бета версия очакваме в пускането на iOS 11.3  предназначена за тестване.

Едва четири дни след като 5-та бета видя бял Свят и почти месец, след идването на iOS 11.2.6 Apple са готови с нова бета,  чиято начална мисия е да коригира сривове при избор на два езика – Indian и Telugu … и не само това.

Има и още изненади

iOS 11.3 е основна актуализация за iPhone и iPad и има новости, които потребителите очакват с нетърпение.

Повече място

Messages (Съобщения) ще се разполагат в iCloud . По този начин всеки потребител, ползващ iCloud ще съхранява сигурно хронологията на съобщенията си в облака, но и ще разполага с повече място предвид многото споделени икони, прикачени файлове, музика, снимки и анимоджи. Вече не се налага да триете старите си съобщения.

Още муцунки

Имаме още четири анимоджи*, с които да изразим емоциите си по-очарователен начин.
Лъв, Мечка, Дракон и (весел) Череп.*Анимоджи са активни единствено за iPhone X.

Health още по-организиран

Иконата Health (Здраве) има нова функция за запис, с помощта на която лесно се обобщава и показва информацията в лесен и достъпен преглед.

Грижа за батерията

iOS 11.3 има „Battery Health“ , помощник даващ коректна информация за здравословното състояние на батерията, максимален капацитет, амортизирали батерии и дори как и кога устройството се „дрогира“ с функции за контрол и управление на ефективността и производителността. Battery Health се грижи за устройството и съветва потребителя кое е по-доброто решение при стара или повредена батерия.


iOS 11 системата сама управлява ефективността на iPhone по подразбиране.  В iOS 11.3 същата функция ще се активира единствено в случаите, когато устройството се изключи неочаквано, за да го предпази от последващи нежелани сривове.

Още няколко мотива

 – Сортиране на отзиви за приложения в App Store, според най-нови, най-полезни, най-благоприятни и най-критични.
– Apple Music също ще претърпи подобрения в поддръжката на музикални клипове.
– Business Chat ще работи с фирми като Wells Fargo, Delta, Hilton и Lowe в приложението Messages.

Достъп до iOS 11.3 има всеки регистриран девелопър, новата бета е в Apple’s Developer Center през пролетта – 20-ти Март.

Вашият коментар