Apple залагат отново на червено – очакваме iPhone 8 и 8 Plus RED

Преди броени часове на 09.04.2018г. Apple обявиха появата на iPhone 8 и iPhone 8 Plus в червен цвят !

(PRODUCT) RED за iPhone 8 и iPhone 8 Plus ще се различават предшественика си iPhone 7 и 7 Plus по новото си червено покритие с по-висока наситеност и издръжливост.

Мисия PRODUCT RED

PRODUCT RED е кампания за дарение с част от приходите, генерирани от продажби на ЧЕРВЕНИ устройства и аксесоари, към хората, засегнати от ХИВ и СПИН.
Първата червена серия iPhone беше пусната за модел 7 и 7 Plus през март 2017 г., месеци след стабилизиране на пазара и преди обявяване на следващ модел. Потребителите избираха и сред iPod Shuffle RED, iPod Nano RED, iPod Touch RED, аксесоари – калъфи, кавъри, каишки за Apple Watch и дори Beats By Dre RED слушалки.

За iPhone RED

iPhone 8 и 8 Plus RED ще бъдат предлагани в познатите памети – 64Gb и 256Gb.  Освен красивия цвят, дисплея остава само и единствено с черна рамка. Вероятно поради белия мотив,  вложен в iPhone 7 и 7 Plus RED миналата година червената серия не се зарадва на голямо търсене.

За момента най-високия клас iPhone X няма да участва в кампанията, но за него ще се предлага червен кожен калъф PRODUCT RED.

ПОЯВА

От днес 10.04.2018 може да поръчате онлайн Вашия нов червен iPhone 8 или 8 Plus.
Очаква се червената серия iPhone 8 и iPhone 8 Plus да бъдат налични на Европейския пазар до седмици. Стойността на новия цвят не се очаква да е по-висока от обявените за модела.

Вашият коментар