Прочутият дизайнер на бутикови калъфи Марсело Бърлон

Модата се мени постоянно, но има имена в бранша, които са оставили своя отпечатък. Едно от тези имена, които се откроява от тълпата е прочутият дизайнер Марсело Бърлон. Tой е роден в Аржентина и се премества в Италия заедно със семейството си през 90-те. В Милано работи с футболния клуб Magazzini Generali, първоначално като вратар, по-късно като фотограф, PR и DJ. Марсело Бърлон е човек, които промени много професии, преди да стане известен дизайнер.

През 2012г. той основава едноименната си марка Марсело Бърлон – Милано. Очевидно с неограничената си креативна енергия става популярен италиански дизайнер. Дизайнерът черпи вдъхновение от собствените си живот, корени и езотеричните символи на аржентинските хора. Марсело Бърлон става известен благодарение на необичайно привлекателните колекции тениски и калъфи, вдъхновени от природата. Мотиви с елементи на животински шарки и цветове. Особено популярни са змийския и тигровия десен. Известният дизайн с орел (с пера) донесе страхотна слава на Бърлон.
Любимият му дизайн са крилата, защото те олицетворяват свобода. Всичко което създава дизайнерът е направено от неговото сърце. Един от шедьоврите на Марсело Барлон са змиите и тези с перата.

Марсело Бърлон създава своя собствена символика и това е причината да има такова голямо разнообразие на цветове, модели, и щампи, които красят кейсовете.

Можете да си купите Марсело Бърлон в нашия онлайн магазин: www.icenter.bg

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар