20 години от обявяването на пърия iMac

Кога е следващия Apple Event ?

Apple пуснаха информация за предстоящия си Октомврийски евент официално на 18 Октомври . Събитието е насрочено за 30 Октомври 2018г., а продуктите, които очакваме да бъдат представени са новия iPad Pro и нова линия Mac-устройства.
Останете с нас, за да разберете още детайли относно последния за тази година отзвук от Apple гиганта.

Изглежда, че iPhone и Apple Watch не са последните новости от страна на компанията за тази година. Събитието ще се проведе този път в Бруклин, под мотото „There’s more in the making.“ (“Има повече в създаването.” )

Обявено бе от надеждни източници нова серия Mac и новата iPhoneX-подобна визия в iPad Pro. В последния iPad Pro Home Button ще бъде заместен от Face ID системата за разпознаване и защита.

Октомври се случват големите чудеса..

Октомврийски евент не се случва всяка година, а това ще е четвъртия късен евент в историята на компанията и първия от две години назад.
– 27 Октомви 2016г. – MacBook Pro with Touchbar
– 16 Октомври 2014г. – iMac Retina 5K, Mac mini, iPad Air 2
– 22 Октомври 2013г. – MacBook Pro, iPad Air, iPad mini 2
– 23 Октомври 2012г. – MacBook Pro Retina 13-inch, iMac, iPad 4, iPad mini

Какво се очаква ?

iPad Pro
Apple обновиха в началото на тази година iPad, но за Pro версията отмина година от последния ъпдейт. Всички слухове по повод промените в новия iPad Pro сочат, че потребителите ще ползват Face ID вместо досегашния Touch ID . Рамката на дисплея ще бъде по-тънка, което ще трансформира размера от 10.5-инча в 11-инча, без да изменя големината на устройството.

MacBook Air
От дълго време се дочуваше, че Apple се канят да подобрят популярния си модел MacBook Air и се очаква това да стане истина този месец, позовавайки се на информация за леки промени като добавяне на Retina Display, Butterfly Mechanism, нов процесор (поне 4-ярени 8-мо поколение Kaby Lake i5 и i7 с Turbo Boost между доволните 3.4GHz и 4.2GHz) и вграден LTE/4G модул.

Mac Mini
Mac Mini остана забравен от 2013г.
Apple потвърдиха, че Mac Mini е все така важен продукт на пазара, за които се планира да бъде обновен, като е силно възможно да не видим новите промени до 2019 г.

iMac
Очакванията за засилване на настолния компютър са завишени, на фона на до момента достъпните на пазара MacBook Pro модели, притежаващи quad-core Intel i7. За iMac очакванията са за шест ядра, ако не девет.

През 2018г Apple бележат 20 години от представянето на първия настолен компютър с името iMac!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар