iPhone XS vs iPhone XR: Камера или голям екран?

В iPhone XS и iPhone XR са сред най-новите три телефони, които бяха обявени от Apple през септември месец 2018г. iPhone XS е сред най-скъпите телефони от Apple, докато iPhone XR е по-бюджедният вариант.

Ще сравняваме iPhone XS с iPhone XR, за да Ви помогнем при избора на телефон.

iPhone XS vs iPhone XR: Дизайн

По отношение на цялостния дизайн, iPhone XR е малко по-различен от iPhone XS. В iPhone XR е с алуминиева рамка по краищата, а не от неръждаема стомана както е при iPhone XSiPhone XR поддържа безжичното зареждане, но безжичното зареждане на iPhone XS и iPhone XS Max е подобрено с бързо зареждане, докато iPhone XR все още остава 7,5W. И двата модела имат сензор за Face ID .

iPhone XS vs iPhone XR: Дисплей

iPhone XS има размер на екрана от 5,8 инча, докато iPhone XR има по-голям 6,1-инчов дисплей.  iPhone XS има OLED дисплей, a iPhone XR използва LCD дисплей. XR има разделителна способност на екрана от 1792 × 828 пиксела и плътност 326 пиксела на инч, което е малко по-ниско от резолюцията от 2436 × 1125 пиксела на екрана на iPhone XS, перфектна за 458 пиксела на инч. Въпреки че не е OLED дисплей, iPhone XR ще осигури страхотно качество при снимане или гледане на видео. IPhone XS има 3D докосване, което Apple вече заменя с Haptic Touch на iPhone XR.

iPhone XS vs iPhone XR: Камера

iPhone XS има 12-мегапикселов обектив с широкоъгълен обектив назад и допълнителен 12-мегапикселов телеобектив, докато iPhone XR има един-единствен обектив.
Това означава, че няма да получавате 2x оптично увеличение, което е способността да приближавате обект до 2 пъти без никакво замъгляване.

Въпреки това, единичната камера на iPhone XR ще заснема великолепни снимки с усъвършенствана технология, която позволява на режим Портрет с контрол на дълбочината автоматично да регулира дълбочината на полето или ефекта на букета на фона на снимките. iPhone XS поддържа Smart HDR, който ще донесе детайли на сенките на снимките.

iPhone XS vs iPhone XR: Батерия и Производителност

Според Apple, батерията iPhone XS ще продължи 30 минути по-дълго от iPhoneX, докато iPhone XR ще продължи до 1.5 часа по-дълго от iPhone 8 Plus. Телефонът обещава по-дълъг живот на батерията за един цикъл на зареждане, в зависимост от използването в сравнение с iPhone XS. Това е разбираемо, защото iPhone XR използва течена ретина дисплей. И двата телефона се захранват от чип A12 Bionic, който се основава на iOS. В iPhone XS има 4GB RAM, докато iPhone XR има 3GB RAM.

iPhone XS vs iPhone XR: Памет и Цвят

iPhone XS е наличен на 64GB, 256GB и 512GB, а iPhone XR е достъпен само за 64GB, 128GB и 256GB.

Предлага се XR в бяло, черно, синьо, коралово, жълто и червено със стъклени тела и алуминиеви рамки.

iPhone Xs и iPhone Xs Max се предлагат в трите основни цвята: сребърно, графит, златно

Единствено iPhone XS, и XS Max притежава малко по-различен нюанс на златното в задната страна, но и в стоманената рамка.

Разгледай  iPhone XS, и XS Max онлайн на https://goo.gl/EdyWZQ

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар