Нов iPad Pro 2018

Новите таблети iPad pro бяха представени на 30.10.2018г на ексклузивно събитие, организирано от технологичния гигант Apple в Ню Йорк. Неслучайно събитието беше в бруклинската музикална академия “Howard Gilman Opera House”, което подсказва, че Apple фокусират внимание към продукти, оптимизирани върху творчеството и изкуствата.

Представени бяха няколко нови продукта, сред които iPad Pro. Новия таблет ще е толкова мощен и интуитивен, за да го носиш навсякъде за всичко.

Нов дизайн

Неочаквано за всички тазгодишния модел на iPad Pro измени драстично визията си, напомняйки за iPhone 5, с детайли от iPhone X, Pro порастна от 10.5 инча на 11 инча, като същевременно стана с 10% по-тънък и лек.

Новият iPad Pro e с най-авангардният LCD дисплей в света, в съчетание с ъпгрейднатия Apple Pen и нова калъф-клавиатура го направи едно от най-мощните преносими устройства.
С благодарение на новите очарователни дизайнерски линии, това е един от най-добре изглеждащите и удобни таблети до този момент създавани някога.
Има не една причина да вземете iPad Pro, мощност, чисто подобрения ви предоставят нови възможности за повече удовоствие и прецизност, независимо дали играете, чертаете и проектирате сложни задачи.

Изтънчени фини рамки дискретно отделят дисплея от корпуса, а ръба завършва дискретно, като запазва красотата.

Това е първата версия на iPad Pro, която не разполага с Home бутон, което предоставя повече пространство в предната част за мултимедия, приложения и игри. За управление се ползва гама от жестикулации, познати на повечето потребители от iPhone X, XS, като мултитаскин функционалността е запазена и усъвършенствана.
iPad Pro (2018) се захранва от осемядрения Apple A12X Bionic процесор, който е допълнен от графичен чип със седем ядра.

Размери

Размерите на екрана са два – 11 и 12.9 инча, като тайната на красотата на Pro се крие в специално изработения отлят от край до край заоблен Liquid Retina дисплей, точно с какъвто може да се похвали и iPhone XR.

Цветове

iPad pro 2018 ще се предлагат в два цвята: сребърен и астро-сив.
Съвсем стандартно, ще може да избирате между Wi-Fi и Wi-Fi + Cellular вариант.

 Размери

  • 64GB
  • 256GB,
  • 512GB
  • 1 TB

 

Дисплей с течна ретина

Цветовете с истински цвят и технологията ProMotion правят всичко красиво , а новата технология Haptic Touch ще възпроизведе всяка снимка в добре познатия начин.

Face Id

Идентификационният номер на лицето е още един ъпгрейд в iPad Pro. Той е проектиран за сигурно отключване и работи безпроблемно дали го държите в портрет или пейзаж. Това е най-сигурното удостоверяване на лицето в таблет. Използвайте Face ID, за да отключите iPad Pro, да влезете в приложения и да платите с един поглед. Това е една парола, която не можеш да забравиш.

Бързина от повечето лаптопи за персонални компютри

 A12X Bionic е най-умният и мощен чип, създаван от Apple. Носещ в себе си Neural Engine, той е способен да управлява пет трилиона операции в секунда и позволява усъвършенствано машинно обучение.

Поставете цялата сила, за да работите, като работите с няколко задачи . Работете по творчески проект, съобщете с приятел, потърсете в Интернет за вдъхновение и направете FaceTime повикване

A12X Bionic осигурява 2 пъти по-бърза графика,  което прави iPad Pro идеалната машина за увеличена реалност и чудесен начин да играете потапящи игри.

Новият молив на Apple 

Apple писалаката (молив) отговаря на докосването Ви, с двойно натискане можете бързо да промените четките или да превключите към гумата, без да прекъсвате потока си.  Той се свързва магнитно към сдвояване и зареждане.

Новият Apple се прикрепя магнитно с успокояващо – и много дискретно по страната на iPad Pro. След като бъде прикачен, той започва да се зарежда и автоматично се сдвоява с вашето устройство. И има нови начини за взаимодействие с Apple писалката – само натиснете два пъти, за да промените инструментите – готово .

USB-C

Тази година Apple вложиха USB-C порт в iPad за първи път в историята на еволюцията на таблетите си . Той ще служи за висококачествена връзка с аксесоари като външен дисплей или камера и ще можете да зареждате вашия iPhone , iPod !

Множество подобрения в камерата

iPad Pro има две страхотни камери, оборудвани със Smart HDR. 12MP камера е чудесно за зашеметяващи снимки, 4K видео, сканиране на документи и AR опит. И истинска камера TrueDepth, перфектна за портретни емоции, FaceTime, Animoji и Memoji.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар