X-Doria – марка с характер

Вероятно сте чували или сте виждали, може би дори сте ползвали калъф за iPhone на марката X-Doria. Дори да не сте ще Ви запознаем с нея като популярна, но лимитирана за пазара ни марка с очудващи качества.

В iCenter може да разгледате продуктите на X-Doria, а именно калъфи, протектори, зарядни за iPhone и аксесари за Apple Watch !

Произхода на X-Doria е Санта Моника, Калифорния в близост до Apple, което повлиява производителя да създава максимално дискретни и съществеменно надеждни аксесоари с MFI* маркер.

X-Doria на пазара

Въпреки богатото разнообразие от аксесоари американската марка се налага успешно на пазара, благодарение на не малко предимства.

За онези, които все още не са се осмелили да опитат от аксесоарите в тази статия ще споделим отзив за калъфите за iPhone и какво ни накара да ги изберем, плюс колекция, така че да намерите най-точния за Вас !

√   Леки материали, независимо дали търсим
най-тънък силикон или най-висока защита.

√    Дизай, които не се припокрива с други марки
и производители, това е рядкост на пазара.

√   Лесни за почистване материи, което ни е любимо.

√   Удароустойчивите калъфи не са излишно дебели
и груби.

√   Здравина във времето.

√   Достъпна цена.

X-Doria правят нещо специално – вслушват се в търсенията на клиента и с тяхна помощ разработващ следващи колекции, запазвайки цена и нотките в дизайна, подобрявайки здравина и надеждност.

Впечатление прави качеството на материалите, X-Doria както никои други ползват фино полиран алуминий и по-малко полиуретан само в критичните точки.

Важни за гаранцията от удар са високите тестове, които колекция удароустойчиви калфи преминават. До два метра височина на изтърване върху бетон, агресивни химикали и излагане на УВ лъчи, всеки един калъф е с преминати тестове, когато е в категория “удароустойчив” и разполага със сертификати, които са лесно откриваеми на сайта на производителя.

А клиента може да избере от богатия избор точната за себе си колекция калъфи…

   

 

* MFI – Made for iPhone (одобрение от Apple Corp. за надеждност и изправност на аксесоара)

 

 

Вашият коментар