Вече можеш да резервираш своя iPad Air и iPad mini 5

Само преди броени часове, в официалната интернет страница на  Apple се появиха два изцяло нови таблета – 7.9 инчов iPad mini 5 и 10.5 инчов вариант на iPad Air.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 00_Breaking_the_iPad_mini_and_iPad_Air_Have_Returned_cover-781x440.jpg

iPad mini

Новият iPad mini 5 е с доста мощен процесорен чип и е с високата производителност на A12 Bionic.Новият таблет е с  8 мегапикселова задна  и 7 мегапикселова предна камера. iPad mini 5 ще има варианти с 64 GB и 256 GB памет и ще се предлага в три цвята – сребърен, астро сив и златен. Екранът може да се похвали с актуланата True Tone Retina технология и ще поддържа Apple Pencil.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Untitled-03.jpg

iPad Air

Купертино, Калифорния –  Apple представи и изцяло новия iPad Air с ултра-тънък 10.5-инчов дизайн, предлагащ най-новите иновации, включително поддръжка на Apple Pencil  и висок клас на производителност. С A12 Bionic чипа с Neural Engine на Apple, новият iPad Air осигурява 70% повишаване на производителността и два пъти по-голяма графика, а напредналият Retina дисплей с технологията True Tone е с повече от половин милион пиксела. iPad Air е с по-ярък 10.5 инчов Retina дисплей. Предлагащ по-приятно изживяване при гледане на телевизия и филми, сърфиране в интернет или делови задължения.В iPad Air e поставен, прекрасен ярък Retina дисплей, с повече от 3.1 милиона пиксела, визуализиращ зашеметяващи изображения и видеа.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Screenshot-2019-03-18-at-16.36.31-772x439.png

Създаденият от Apple A12 Bionic чип с 64-битова архитектура като на стационарен компютър, доставя бързо извършване на работните процеси и висока графична производителност за приложения и игри, всичко това  с дълъг живот на батерията.Това което потребителите очакват от iPad е ускоряване на продуктивността  с Microsoft Office и използване на много приложения в едно и също време чрез Split Screen. 

За да направите своята предварителна резервация за iPad Air натиснете тук, а за да запазите своя iPad mini 5 посетете тази връзка тук.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар