Напълно нов iPad Air

Само преди броени часове, в официалната интернет страница на  Apple се появиха два изцяло нови таблета – 7.9 инчов iPad mini 5 и 10.5 инчов вариант на iPad Air.

Дизайн

iPad Air разполага с голям 10,5-инчов Retina дисплей, като същевременно остава изключително преносим и перфектен за извършване на всичко. Той е тънък, лек и разполага с усъвършенствана безжична свързаност.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Screenshot-2019-03-18-at-16.36.31-772x439.png

Блестяща и бърза графика за игри и приложения.

A12 Бионният чип с Neural Engine позволява изцяло ново ниво на мощност и интелигентност. С цялата тази сила можете да редактирате видеоклипове, да създадете красива презентация или 3D модел. Създаденият от Apple A12 Bionic чип с 64-битова архитектура като на стационарен компютър, доставя бързо извършване на работните процеси и висока графична производителност за приложения и игри.

Забележително ниво на мощност

4-ядреният графичен двигател в A12 Bionic чипа предоставя невероятна производителност за невероятни преживявания с увеличена реалност, фотореалистични ефекти в 3D игри и зашеметяващи графики в приложенията.

Ретина дисплей

Потапящият 10,5-инчов Retina дисплей с широк цвят Ви позволява да виждате снимки, видеоклипове и игри с живи и наситени цветове. С True Tone, високата яркост и антиотражателно покритие Ви дават най-доброто изживяване при гледане.

Лесно гледане при всякаква светлина

True Tone динамично регулира баланса на бялото въз основа на светлината около вас. Така изображенията изглеждат естествено и са по-лесни за очите Ви, независимо дали четете книга в леглото или сърфирате в интернет.

По добри камери

Предните и задните камери на iPad Air Ви позволяват да правите зашеметяващи снимки и 1080p HD видео. Направете повикване за FaceTime в групата, сканирайте документ, подпишете го и го изпратете обратно. Създавайте нови светове, като използвате камерата за преживявания с увеличена реалност.

Работете, учете и играйте с помощта на AR

Разширената реалност комбинира цифрови обекти и информация с реалния свят, за да създаде изцяло нови преживявания. iPad Air е перфектното устройство за наистина потапящо AR – с предни и задни камери, A12 Bionic чип с Neural Engine, голям, ярък дисплей и сензори за проследяване на движението.

До 10 часа живот на батерията

iPad Air може да го използвате цял ден с едно зареждане с до 10 часа живот на батерията.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар