Какви са новостите на слушалките AirPods второто поколение?

Apple обяви нови AirPods, второто поколение. Най-популярните безжични слушалки в света се предлагат в два варианта
AirPods с кутия за зареждане и AirPods с безжично зареждане. Apple пуснаха и безжично зареждаща се кутия за AirPods.

AirPods със стандартна кутия за зареждане и AirPods с безжична кутия за зареждане са на разположение за поръчка на icenter.bg.

С какво новите слушалки AirPods са по-добри ще обобщим в тази статия.

Предимството на H1 чип

С H1 чип, разработен специално за слушалки, осигурява ефективност на работата, по-бързо време за свързване, повече време за разговори и удобството на „Hey Siri“.

 AirPods доставят вълшебно безжично изживяване и се превърщат в един от най-обичаните продукти. Те се свързват лесно с всички устройства и осигуряват кристално чист звук и интуитивен, иновативен контрол на Вашата музика и аудио. 

Новият Apple H1 чип създава революционно аудио изживяване и подобрена синхронизация. H1 позволява на AirPods да предостави до 50% повече време за разговори в сравнение с AirPods от първо поколение.

Превключването между устройствата, докато слушате музика на iPhone, Apple Watch или iPad е по-безпроблемно от всякога с два пъти по-бързо време за свързване. 

Удобството на „Hey Siri“

За първи път AirPods вече разполагат с удобството на „Hey Siri“, което улеснява промяната на песните, осъществяването на повикване, регулирането на силата на звука или получаването на упътвания само с думите „Hey Siri “.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ И БАТЕРИЯ

Животът на батерията за новите AirPods е пет часа за слушане или три часа за разговор.

AirPods все още идват стандартно с кутия за зареждане само с кабел, но сега има и безжична опция. Случаят за безжично зареждане използва Qi технология за зареждане и изглежда идентичен с кабелната версия, с изключение на малък LED индикатор отпред, който показва кога има безжично зареждане. Безжичното зареждане е обратно съвместим с оригиналните AirPods.И двата кабелни и безжични вариант дават на новите AirPods общо 24 часа слушане.

Новите AirPods се доставят или със стандартна кутия за зареждане, или с новата безжична кутия за зареждане.Безжичната кутия за зареждане е проектирана да предлага свободата на безжично зареждане с Qi-съвместими решения за зареждане. Светодиодният индикатор, разположен в предната част на калъфа, показва състоянието на зареждане само с един поглед.

Съществуващите клиенти на AirPods могат да закупят само кутията за безжично зареждане.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар