Какви нови услуги представи Apple на първото си за годината медийно събитие?

Apple даде старт на своето It’s Show Time събитие на 5 март с начален час 20:00ч. българско време, което се проведе в Steve Jobs Theater. Събитието продължи около 2 часа. В тази статия ще обобщим какви са новите предлагани продукти.

Официално: Представянето на Apple ще се проведе на 25 март

iPad mini

На събитието беше предствен и новият iPad mini 5. Той е  с доста мощен процесорен чип и е с високата производителност на A12 Bionic. Новият таблет е с  8 мегапикселова задна  и 7 мегапикселова предна камера. iPad mini 5 ще има варианти с 64 GB и 256 GB памет и ще се предлага в три цвята – сребърен, астро сив и златен. Екранът може да се похвали с актуланата True Tone Retina технология и ще поддържа Apple Pencil.

iPad Air

Аpple предстви и новия iPad Air. С голям 10,5-инчов Retina дисплей, като същевременно остава изключително преносим и перфектен за извършване на всичко. Той е тънък, лек и разполага с усъвършенствана безжична свързаност. iPad Air ще се предлага сребърно, астро сиво и златно.  Вариантите ще са с 64 GB и 256 GB памет. A12 Бионният чип с Neural Engine позволява изцяло ново ниво на мощност и интелигентност. 

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Screenshot-2019-03-18-at-16.36.31-772x439.png

AirPods

Apple обяви и нови AirPods, второто поколение. Най-популярните безжични слушалки в света се предлагат в два варианта 
AirPods с кутия за зареждане и AirPods с безжично зареждане. Apple пуснаха и безжично зареждаща се кутия за AirPods.

Нов настолен компютър iMac

Tрансформирайте опита на десктопа чрез монтиране на мощна и лесна за използване технология в елегантен дизайн. Новият iMac, който беше представен на тазгодишното събитие от Apple възприема тази идея на следващото ниво и Ви дава още по-невероятни инструменти, за да направите почти всичко. iMac е снабден с най-новите процесори, по-бърза памет и феноменални графики. Всички оживяват на най-яркия, най-жизнения ретинов дисплей.

Apple представи своя изцяло нов Apple News+ и изцяло нов Apple TV+ абонаментен план, чрез който имате достъп до множество телевизионни предавания през Вашето Apple TV, но и през всяко iOS  устройство.

Apple представи своята Apple Card кредитна карта.Apple представи и очаквания Apple Arcade Cross-Platform абонамент, който предоставя достъп до над сто гейм предложения.

Беше обявено и Apple TV приложение с Apple TV Channels и опция за сключване на абонамент. Apple представи и tvOS 12.2 за четвъртото и петото Apple TV поколение.

Представено беше и iOS 12.2 с поддръжка на Apple News+, нови Animoji, HomeKit и AirPlay 2.

Apple представи и macOS Mojave 10.14.4 с автоматичен тъмен режим на темата в Safari и поддръжка на Apple News+.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар