Добре дошли в света на Apple iPhone 11

Apple iPhone 11
Apple iPhone 11

Apple iPhone 11 (нов)

iPhone 11. Ъпгрейдът, който очакваш. От всичко точно колкото е нужно.  

Изцяло нова система с две камери и ултраширок ъгъл. Night режим и впечатляващо качество на видеото. Устойчив на вода и прах. Целодневна батерия. Шест страхотни цвята. Този iPhone е 11 по десетобалната.

Бъди един от първите и резервирай своя iPhone 11  сега като се обадите на следния телефонен номер:  0897  978 482 .

Дизайн

  • Шест зашеметяващи нови цвята. 
    ( Бял, черен, зелен, жълт, лилав и червен).
  • True Tone Регулира баланса на бялото, за да съответства на температурата на цвета на светлината около вас.
  • Liquid Retina LCD – Прекрасен 6,1 инчов цял екран с течен Retina LCD екран.
  • Водоустойчивост до 2 метра за 30 минути и е с най-твърдото стъкло в смартфон създавано някога.

Напълно нова система с двойна камера

Правете вашите снимки от широки до ултра широки. Преработен интерфейс използва новата Ultra Wide камера, за да Ви покаже какво се случва извън кадъра и Ви позволява да го заснемете.

4K Видео

Камерата Ultra Wide заснема четири пъти повече сцени, така че е идеална за екшън кадри, а сега може да редактирате клипове толкова лесно колкото и правите.

iPhone 11
  • 12 MP Ultra Wide (13 mm) 120° камера за четери пъти повече сцени, чудесен за пейзажи, пътувания, групи, големи интериори и екшън кадри.
  • 12 MP Wide (26 mm) – Новият широк сензор разполага със 100 процента Focus Pixels за до три пъти по-бърз автофокус при слаба светлина.
Apple iPhone 11
Apple iPhone 11

Въвеждане на нощен режим

iPhone 11 e с нова функция – нощен режим, той се включва автоматично за снимки с ниска осветеност. Няма нужда от светкавица, цветовете са по-естествени, а снимките са по-ярки, с новият сензор на iPhone 11 за широка камера работи с интелигентен софтуер и A13 Bionic, за да ви позволи да правите това, което никога не е било възможно в iPhone: получавате красиви, детайлни изображения при драстично по-ниска светлина.

Съвършен портрет

В iPhone 11 е добавен е още един модул широкоъгълен обектив, позволяващ да се улови 4 пъти повече пространство при правене на снимки и видео заснемане, с по-голям контрол за осветление. Двойните камери в iPhone 11 създават зашеметяващи изображения.

Преминавайте от снимки към видео още по-бързо.

Започнете незабавно да снимате видео с QuickTake.Направете видео просто, като държите затвора, докато сте в режим на снимка, след това прекарайте пръст надясно, за да продължите записа, ако снимате на открито, A13 Bionic може да използва машинно обучение за автоматично проследяване на движещ се обект.

Smart HDR е по-интелигентен от всякога.

Smart HDR е по-интелигентен от всякога – разпознава хората и се отнася с тях по различен начин от останалите в кадъра, по този начин лицата имат красиви акценти и естествено изглеждащи тонове на кожата.Чрез HDR зашеметяващите залези на заден план изглеждат още по-великолепно.

Новият A13 Bionic

A13 Bionic е толкова мощен, че всичко, което правите е бързо и работи по възможно най-ефективния начин на енергия, така че батерията ви издържа по-дълго. A 13 Bionic – най-бързият чип в смартфон. 

Цял ден живот на батерията

Целодневния живот на батерията Ви позволяват да правите повече и да зареждате по-малко, а с бързо зареждане с 18 w адаптер и цял ден живот на батерията.

Face ID

Face ID е най-сигурното удостоверяване на лице в смартфон, ви позволява да заключвате по защитен начин iPhone или iPad, да удостоверявате покупки, да влизате в приложения и още – всичко това само с поглед.

Apple iPhone 11

Сравнете и изберете най-подходящия iPhone за Вас тук.

Аксесоари за iPhone

Научи повече за увеличаване живота на батерията на твоя iPhone тук.

 

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ