Scroll Top


iPhone

iPhone logo

iPhone 15 Pro Max

Здрав. Лек. Про.

iPhone 15 Pro Max. Изработен от титан и с революционния A17 Pro чип, функционален Action бутон и най-добрата система камери в iPhone досега.

iPhone 15 Pro

Повече в кадър отвсякога.

iPhone 15 Pro. Изграден от титан и с революционния A17 Pro чип, функционален Action бутон и по-способна Про система камери.

iPhone 15

Скок напред.

iPhone 15 идва с Dynamic Island, 48MP основна камера и USB-C — всичко това в надежден корпус от алуминий и стъкло с цветна инфузия.

Изцяло нова 48MP основна камера. За заснемане на спиращи дъха, предизвикващи усмивка снимки.

iPhone 15 Plus

Скок напред.

Dynamic Island извежда известия и дейности на живо  така че да не ги пропуснете, докато правите нещо друго. Можете да проследите следващото си пътуване, да видите кой се обажда, да проверите състоянието на полета си и много повече. Изцяло нова 48MP основна камера. За заснемане на спиращи дъха, предизвикващи усмивка снимки.

iPhone 14

iPhone 14. С най-впечатляващата система с две камери в iPhone. Прави удивителни снимки на слаба и силна светлина. Crash Detection е нова функция за безопасност, която вика помощ, когато ти не можеш.

iPhone 14 Plus

iPhone SE 3

Обичайте силата. Харесвам цената.

Най-достъпният iPhone разполага с мощния A15 Bionic, 5G, по-добър живот на батерията, подобрена издръжливост и нова система от камери с разширени функции като Smart HDR 4, фотографски стилове и Deep Fusion.

iPhone 13 mini

 Идеални отвсякъде.

 Авангардна система от две камери. Мълниеносен A15 Bionic чип. Огромен скок в живота на батерията. Издръжлив корпус. Супербърз 5G и по-ярък 5,4-инчов Super Retina XDR дисплеи.

iPhone 13

Избери новата си суперсила.

Авангардна система от две камери. Мълниеносен A15 Bionic чип. Огромен скок в живота на батерията. Издръжлив корпус. Супербърз 5G и по-ярък 6,1-инчов Super Retina XDR дисплеи.

 
Apple iPhone 11

iPhone 11

От всичко – точно колкото е нужно.

iPhone 11 е с нова система с двойна камера улавя повече от това, което виждате и обичате, a най-бързият чип някога в смартфон и целодневния живот на батерията Ви позволяват да правите повече и да зареждате по-малко.

Сравни и избери

 най-подходящия iPhone за Вас тук.

Най-важните новости в iOS 17 научи тук.

 

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ