iPhone

Изберете най-подходящия iPhone за Вас

iPhone SE (нов)

Много да обичаш. По-малко разходи.

iPhone SE пакетира най-мощния ни чип в най-популярния ни размер на най-достъпната цена.

iPhone 11 Pro / 11 Pro Max

Про камери. Про дисплей. Про изпълнение.

Изцяло нова система с три камери. Целодневна батерия. Най-бързият чип в смартфон и най-яркият дисплей в iPhone досега. iPhone вече е Pro.

Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11

iPhone 11

От всичко – точно колкото е нужно.

iPhone 11 е с нова система с двойна камера улавя повече от това, което виждате и обичате, a най-бързият чип някога в смартфон и целодневния живот на батерията Ви позволяват да правите повече и да зареждате по-малко.

Звездите на големия екран.

iPhone Xs и iPhone Xs Max са с Super Retina дисплей. iPhone Xs Max е с най-големият дисплей в iPhone правен някога, oще по-бързо Face ID, най-умният и мощен чип в смартфон и иновативна система от двойна камера с контрол на дълбочината. Пробивната система с две камери определя нова ера на фотографията, Phone Xs е всичко, което обичате за iPhone.

iPhone Xs Max
iPhone Xr Apple цена нов iPhone сравни цена
Блестящ. Във всеки смисъл.

iPhone Xr е с екран от край до край, най-издръжливата батерия в iPhone до момента, най-висока продуктивност, устойчивост на вода и пръски, 4K видео, снимки със студийно качество и повече сигурност с Face ID.

iPhone 7

iPhone 7 e с Retina HD дисплей, с пиксели за видимост от различни ъгли,  покритие срещу отпечатъци, с A10 Fusion чип и с двойна 12MP широкоъгълна камера. iPhone 7 е с автоматично стабилизиране на изображението, широка цветова гама за снимки и Live Photos и FaceTime HD камера, iPhone 7 има и Touch ID сензор за разпознаване по пръстов отпечатък, вграден в Home бутона.

Аpple iPhone 7 / 7 Plus цена

Сравнете и изберете най-подходящия iPhone за Вас тук.

Виж още

[products_slider cats="223" limit="7" dots="false"]

 

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ