iPhone

Apple iPhone oригинални продукти и аксесоари: iPhone Xr, iPhone Xs, AirPods. Магазини във Варна и Бургас. Калъфи, зарядно, кабели, слушалки.

Изберете най-подходящия iPhone за Вас

Звездите на големия екран.

iPhone Xs и iPhone Xs Max са с Super Retina дисплей. iPhone Xs Max е с най-големият дисплей в iPhone правен някога, oще по-бързо Face ID, най-умният и мощен чип в смартфон и иновативна система от двойна камера с контрол на дълбочината. Пробивната система с две камери определя нова ера на фотографията, Phone Xs е всичко, което обичате за iPhone.

Apple iPhone XS 4G 64GB цена
iPhone Xr Apple цена нов iPhone сравни цена
Блестящ. Във всеки смисъл.

iPhone Xr е с екран от край до край, най-издръжливата батерия в iPhone до момента, най-висока продуктивност, устойчивост на вода и пръски, 4K видео, снимки със студийно качество и повече сигурност с Face ID.

Красив ум.

iPhone 8 / 8 Plus e изцяло от стъкло, безжично зареждане, което наистина си струва и усещане за реалност по-силно от всякога. iPhone 8 e с оптична стабилизация на изображението, широка цветова гама за снимки и Live Photos, автоматичен HDR за снимки, с Touch ID сензор за разпознаване по пръстов отпечатък, вграден в Home бутона.

Apple iPhone 8/ 8 plus цена
Аpple iPhone 7 / 7 Plus цена

iPhone 7 / 7 Plus

iPhone 7 / 7 Plus e с Retina HD дисплей, с пиксели за видимост от различни ъгли,  покритие срещу отпечатъци, с A10 Fusion чип и с двойна 12MP широкоъгълна камера. iPhone 7 е с автоматично стабилизиране на изображението, широка цветова гама за снимки и Live Photos и FaceTime HD камера, iPhone 7 има и Touch ID сензор за разпознаване по пръстов отпечатък, вграден в Home бутона.

iPhone 6s

iPhone 6s е с A9 чип с вграден M9 копроцесор с iOS 9, 4.7″ Retina HD дисплей с 3D Touch, 12MP iSight камера, 4K заснемане на видео (3840 x 2160) при 30fps, Live photos, Touch ID сензор за пръстови отпечатъци.
Предлага се в цвят: златист, сребрист, тъмносив, светлорозов.

iphone 6s apple

Виж още

 

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ