iPhone

iPhone logo

iPhone SE 3 (нов)

Сериозна власт. Сериозна стойност.

Най-достъпният iPhone разполага с мощния A15 Bionic, 5G, по-добър живот на батерията, подобрена издръжливост и нова система от камери с разширени функции като Smart HDR 4, фотографски стилове и Deep Fusion.

iPhone 13 Pro Max (нов)

Супер. Ултра. Про.

iPhone 13 Pro Max. Най-големият ъпгрейд на Pro системата от камери досега. Super Retina XDR дисплей с ProMotion за по-висока скорост и повече отзивчивост. Мълниеносен A15 Bionic чип. Издръжлив дизайн и най-добрата батерия в iPhone досега!

iphone 13

iPhone 13 Pro (нов)

 Още по-Про.

iPhone 13 Pro. Най-големият ъпгрейд на Pro системата от камери досега. Super Retina XDR дисплей с ProMotion за по-висока скорост и повече отзивчивост. Мълниеносен A15 Bionic чип. Издръжлив дизайн и огромен скок в живота на батерията.

iPhone 13 mini (нов)

 Толкова малък, а така велик.

iPhone 13 mini. Най-авангардната система с две камери в iPhone досега. Мълниеносен A15 Bionic чип. Скок в живота на батерията. Издръжлив дизайн. По – ярък Super Retina XDR дисплей.

iPhone 13 (нов)

Новата ти суперсила.

iPhone 13. Най-авангардната система от две камери в iPhone досега. Мълниеносен A15 Bionic чип. Огромен скок в живота на батерията. Издръжлив дизайн. По-ярък Super Retina XDR дисплей.

 

iPhone 12

Заповядайте в новата ера на iPhone.
Пoсрещнете iPhone 12.

5G скорост. A14 Bionic, най-бързият чип в смартфон.
OLED дисплей от край до край. Керамичен щит с четири пъти по-добро представяне при падане. И Нощен режим на всяка камера. iPhone 12 разполага с всичко – в два перфектни размера.

iphone 12

iPhone 12 Pro

Огромен скок за Pro.
Pro камери. Pro възможности.

Системата Pro камера извежда фотографията при слаба светлина на следващото ниво с още по-голям скок в iPhone 12 Pro, а Ceramic Shield осигурява четири пъти по-добра здравина при падане.

iPhone SE

Много да обичаш. По-малко разходи.

iPhone SE пакетира най-мощния ни чип в най-популярния ни размер на най-достъпната цена.

Apple iPhone 11

iPhone 11

От всичко – точно колкото е нужно.

iPhone 11 е с нова система с двойна камера улавя повече от това, което виждате и обичате, a най-бързият чип някога в смартфон и целодневния живот на батерията Ви позволяват да правите повече и да зареждате по-малко.

Научете новостите в iOS15 операционната система  

ios15

iOS 15 е пълен с нови функции, които Ви помагат да се свързвате с другите, да бъдете по – присъстващи и в момента, да изследвате света и да използвате мощно разузнаване, за да правите повече със своя iPhone от всякога.

Сравни и избери

 най-подходящия iPhone за Вас тук.

 

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ