Mac

Лаптопи Apple MacBook Macbook Air Macbook Pro Mac цена

Добре дошли в света на Apple Mac

Apple Mac компютри, лаптопи и оригинални аксесоари за MacBook, iMac, MacBook Pro, Apple Tv, Mac Pro. Калъфи, чанти, зарядно, клавиатури, мишки, кабели, слушалки.

MacBook Pro 16

MacBook Pro 16" Touch Bar (нов)

MacBook Pro най-мощният MacBook досега.

С революционна продуктивност, по-голям 16-инчов Retina дисплей и целодневна батерия новият MacBook Pro издига мощността над всичко, за да можеш да постигаш всичкона всякъде.

Впрегни мощта на 6- или 8-ядрени процесори и графики от серията AMD Radeon Pro 5000M с до 8GB GDDR6 памет, заедно с оптимизирана термална архитектура за разтърсваща продуктивност. С до 64GB 2666 MHz памети до 8TB драйв. Touch ID и Touch Bar. И целодневна батерия. Проектиран за професионалисти, за които продуктивността е над всичко, MacBook Pro ти дава силата да постигаш всичко навсякъде.

MacBook Air Retina

Поразяваща лекота.

Apple е запазил същия корпус на MacBook Air, но днес е с 10% по-тънък , с едва 17% по-малък обем. Изключително лек е и тежи едва 1,25кг. Разполага с брилянтен Retina дисплей и Touch ID. Последно поколение клавиатура и Force Touch тракпад и емблематичният клиновиден корпус е изработен от 100% рециклиран алуминий, което го прави най-екологичния. MacBook Air е готов да e в режим на работа до 13 часа, а с целодневната си батерия е твоят перфектен, преносим и многофункционален лаптоп.

лаптоп MacBook Pro 2019 Apple with Touch Bar цена

MacBook Pro 13'' Touch Bar

Повече сила. Повече мощност. Повече Про

Новият MacBook Pro е последната иновация от Apple и се издига производител­ността на изцяло ново ниво, ще стигнеш по-бързо от всякога с високопроизводителните процесори и памет.MacBook Pro е с True Tone технология на дисплея, цветовият баланс в настройката е с най-точно и истинно предаване на цветовете, където и да те водят идеите.

MacBook Pro e с 4-, 6-, а вече и 8-ядрени Intel процесори, до 32GB памет за едновременна работа с про приложения, зашеметяващ Retina дисплей с True Tone технология, Touch Bar за по-добра продуктивност.

Повече сила. Повече мощност. Повече про

Новият MacBook Pro е последната иновация от Apple и се издига производител­ността на изцяло ново ниво, ще стигнеш по-бързо от всякога с високопроизводителните процесори и памет. MacBook Pro е с Retina дисплеят- най-добрият дисплей в Mac правен досега.

Mac Pro

Mac Pro. Силата да промениш всичко.

Изцяло обновеният Mac Pro е дефиницията за продуктивност, разширения и персонализиране.

Благодарение на високата си продуктивност и възможностите за разширение и конфигуриране, новият Mac Pro е екстремен във всяко отношение. Оборудване с Intel Xeon W процесор, с конфигурации до 28 ядра.С до четири AMD Radeon Pro Vega II графични процесора за най-мощната графика в Mac до момента.

 До 1,5TB свръх бърза памет и осем PCI Express слота за разширение и персонализация.И всичко това в рамка от неръждаема стомана със свалящ се алуминиев корпус. 

С този Mac професионалистите от различни сфери могат да стигнат до границите на възможното. 

За повече информация се обадете на тел.: 056 841 122

Apple Pro Displey XDR (нов)

Лаптопи Apple MacBook Macbook Air Macbook Pro Mac цена

Mac Pro

Създаден, за да бъде по-добър.
Това е телевизия, каквато винаги си искал да гледаш.

Виж още аксесоари за Apple Mac

Безжични слуша;ло Apple AirPods ProБезжични слушалки Apple AirPods
НОВО
559.00лв.
Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ