Mac

Добре дошли в света на Apple Mac

MacBook Air M2 чип

(нов)

MacBook Air с M2 чип е поразително тънък и носи изключителна скорост и енергийна ефективност в издържливия си алуминиев корпус. Това е ултабързият, ултраспособен лаптоп, който Ви позволява да работите, играете или създавате почти всичко навсякъде.

MacBook Pro M2 чип

(нов)

Новият чип M2 прави 13-инчов MacBook Pro по-способен от всякога. Същият компактен дизайн поддържа до 20 часа живот на батерията1 и активна охладителна система за поддържане на подобрена производителност. С брилянтен Retina дисплей, FaceTime HD камера и микрофони със студийно качество, това е нашият най-преносим професионален лаптоп.

MacBook Pro 14 с M1 Pro чип

Най -мощният MacBook Pro някога е тук. С невероятно бързия чип M1 Pro. Добавете към това зашеметяващ Liquid Retina XDR дисплей, най -добрата камера и звук някога в преносим компютър на Mac и всички необходими портове. Първият по рода си преносим компютър, този MacBook Pro е звяр.

macbook pro
macbook pro

MacBook Pro 16 с M1 Pro чип

Най -мощният MacBook Pro някога е тук. С невероятно бързия чип M1 Pro или M1 Max – предназначен за професионалисти-получавате новаторска производителност и невероятен живот на батерията. Добавете към това зашеметяващ Liquid Retina XDR дисплей, най -добрата камера и звук някога в преносим компютър на Mac и всички необходими портове. Първият по рода си преносим компютър, този MacBook Pro е звяр.

iMac M1 (2021)

(нов)

Седем живи цвята.

Кажи здравей на най-нов iMac. Вдъхновен от най-доброто.Трансформиран от чипа M1. Toва е най-тънкият iMac сaмо 1,5мм.

imac 24

MacBook Air M1

Мощността е във въздуха.

Най-тънъкият и лек преносим компютър, напълно трансформиран от чипа Apple M1.Най-дългият живот на батерията досега в MacBook Air с безшумен дизайн без вентилатор. Толкова много сила никога не е била толкова готова за употреба.

MacBook Pro M1

Всички системи Pro.

Чипът на Apple M1 дава на 13-инч. MacBook Pro скорост и мощност, невъзможни за вярване. С до 2,8 пъти производителност на процесора, до 5 пъти графична скорост и Neural Engine за до 11 пъти по – голяма-бързина. До 20 часа живот на батерията. MacBook Pro е  изведен на съвсем ново ниво.

macbook pro 13

iMac

Креативен. Генератор

Ако можете да го сънувате, можете да го направите на iMac. Той е красиво проектиран, невероятно интуитивен и пълен с мощни инструменти, които ви позволяват да пренесете всяка идея на следващото ниво. 27-инчов модел e с по-бързи процесори и графики, разширена памет и съхранение, подобрени възможности за аудио и видео и още по-зашеметяващ Retina 5K дисплей, a десктопът е този, който прави всичко – по-добре и по-бързо от всякога.

Mac Mini M1

Ново сърце За нови подвизи.

Mac Mini с чип  M1  до 3 пъти по-бърз CPU. До 6 пъти по-бърза графика. И най-усъвършен­стваният Neural Engine.

Mac mini е скорост и мощ отвъд всичко, което си си представял.

Mac mini

Редизайн на квадрат

6-ядрени и четириядрени процесори от осмо поколение. По-бърза 2666MHz DDR4 памет. И светкавично бърз флаш драйв. Трансформираният Mac mini е по-мощен о твсякога.

Apple Pro Display XDR (нов)

Apple Pro Display XDR. Виж го, за да повярваш.

Създаден за професионалистите от всеки етап на работния процес – от монтажист и аниматор, до колорист и фотограф – Apple Pro Display XDR се предлага с революционна технология за невероятна яркост и контраст, впечатляващ цвят и професионална прецизност.

Mac Pro

Mac Pro. Силата да промениш всичко.

Изцяло обновеният Mac Pro е дефиницията за продуктивност, разширения и персонализиране.

Благодарение на високата си продуктивност и възможностите за разширение и конфигуриране, новият Mac Pro е екстремен във всяко отношение. Оборудване с Intel Xeon W процесор, с конфигурации до 28 ядра.С до четири AMD Radeon Pro Vega II графични процесора за най-мощната графика в Mac до момента.

 До 1,5TB свръх бърза памет и осем PCI Express слота за разширение и персонализация.И всичко това в рамка от неръждаема стомана със свалящ се алуминиев корпус. 

С този Mac професионалистите от различни сфери могат да стигнат до границите на възможното. 

За повече информация се обадете на тел.: 056 841 122

Това е телевизия, каквато винаги си искал да гледаш.

Открий ТВ предавания, филми и спорт на живо директно в Apple TV приложението.Гледай оригинални сериали и филми от Apple TV+.Играй оригинални, нови, изключителни игри в Apple Arcade. Наслаждавай се на своите снимки, клипове и музика на голям екран.

Научете повече за macOS Big Sur

Macios15 logo
Смело ново преживяване. Същата магия на Mac.

Несравнима мощност. Легендарна лекота на използване. Безгранично творчество. macOS Big Sur предлага изискан нов дизайн, който ви дава още повече от нещата, които обичате за Mac.

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ