Scroll Top

Mac

Apple Mac компютри и лаптопи

MacBook Air 15″ M3 чип

Лека и неудържима М3 машина.
 
(нов)

MacBook Air с M3 чип носи още по-големи възможности на най-популярния лаптоп в света. С до 18 часа живот на батерията  можете да носите суперпреносимия MacBook Air навсякъде и да се справите с всичко.

 

MacBook Air 15″ M2 чип

С невероятно голям екран и завладяващ дизайн.
 

 MacBook Air предлага повече място за любимите ти неща, a 13″ модел добавя повече причини отвсякога да избереш Air. Със суперсилите на M2 чипа и до 18 часова батерия.

MacBook Pro 14″ M3

Зареден от M3.

14-инчовият MacBook Pro се втурва напред с M3, невероятно усъвършенстван чип, който носи сериозна скорост и възможности. С най-добрия в класа живот на батерията – до 22 часа – и красив Liquid Retina XDR дисплей, това е професионален лаптоп без равен.

MacBook Pro 16″ M3

Най-модерният Mac лаптоп досега.

16-инчовият MacBook Pro се втурва напред с M3 Pro и M3 Max, радикално усъвършенствани чипове, които носят огромна производителност и възможности за най-екстремните работни процеси. С най-добрия в класа живот на батерията – до 22 часа – и красив Liquid Retina XDR дисплей, това е професионален лаптоп.

iMac 24″ M3

iMac. Най-добрият компютър “всичко в едно” в света.

iMac. Най-добрият настолен компютър “всичко в едно” в света, сега подсилен от чипа M3. Със зашеметяващ 24″ дисплей1 в емблематичен дизайн и най-добрата в класа си камера, микрофони и високоговорители. iMac е идеален за работа и игра.

MacBook Pro 16″

Със супер силите на М2 и М2 Мах.

Новото поколение на MacBook Pro започва с мълниеносния M2 Pro и невероятния M2 Max два мощни и ефективни чипа, които осигуряват изключителна продуктивност.

Mac Mini

Със супер силите на М2 и М2 Мах.

Mac mini с M2 предлага скоростта, от която се нуждаете, за да свършите повече по-бързо. M2 Pro го издига на съвсем ново ниво  предоставя професионален чип на Mac mini за първи път. 

MacBook Air 13″

 Със суперсилите на M2.

Със суперсилите на M2 чипа от следващо поколение, преработеният MacBook Air съчетава невероятна продуктивност и до 18 часа живот на батерията в своя изумително тънък алуминиев корпус.

MacBook Pro M2 чип

С Pro отиваш далеч.

13-инчовият MacBook Pro е по-способен отвсякога. Със суперсилите на М2 чипа, това е най- компактният про лаптоп на Apple и е с до 20 часа живот на батерията

MacBook Air M1

Мощността е във въздуха.

Най-тънъкият и лек преносим компютър, напълно трансформиран от чипа Apple M1.Най-дългият живот на батерията досега в MacBook Air с безшумен дизайн без вентилатор. Толкова много сила никога не е била толкова готова за употреба.

Mac Pro

Mac Pro. Силата да промениш всичко.

Изцяло обновеният Mac Pro е дефиницията за продуктивност, разширения и персонализиране. Благодарение на високата си продуктивност и възможностите за разширение и конфигуриране, новият Mac Pro е екстремен във всяко отношение. С този Mac професионалистите от различни сфери могат да стигнат до границите на възможното. 

Apple TV

Това е телевизия, каквато винаги си искал да гледаш.

Открий ТВ предавания, филми и спорт на живо директно в Apple TV приложението.Гледай оригинални сериали и филми от Apple TV+.Играй оригинални, нови, изключителни игри в Apple Arcade. Наслаждавай се на своите снимки, клипове и музика на голям екран.

Научете повече за

macOS Sonoma носи изцяло нови възможности за повишаване на продуктивността и креативността. С повече начини за персонализиране и зашеметяващи нови скрийнсейвъри, значителни актуализации на Safari и видеоконференции, заедно с оптимизирано игрово изживяване — изживяването на Mac е по-добро от всякога.

Кой е най-подходящият MacBook за Вас?

MacBook Air 15″ М3 чип

 • Touch ID
 • 15,3-инчов (диагонал) Liquid Retina дисплей 
 • Apple M3 чип
 • До 2TB място за съхранение 
 • до 18ч. живот на батерията

MacBook Pro 14″ M3

 • Touch ID
 • 14,2-инчов (диагонал) Liquid Retina XDR дисплей 
 • Apple M3 чип
 • До 2TB място за съхранение 
 • до 18ч. живот на батерията

MacBook Pro 16″ M3

 • Touch ID
 • 16,2-инчов (диагонал) Liquid Retina XDR дисплей 
 • Apple M3 Pro чип или Apple M3 Max чип
 • До 8TB място за съхранение 
 • до 18ч. живот на батерията
Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ