Добре дошли в света на
Apple Watch

Часовник Apple Watch Series 4 (GPS)

Промяната започва от вътре.

Основно преобразен и подобрен e новият Apple часовник за повече активност, здравословен начин на живот и свързаност.Часовникът е с най – големият дисплей досега.

Най-големият Apple Watch дисплей до сега с изцяло нов дизайн.

Не просто еволюция – трансформация.

Apple създава по-голям екран без заблежимо увеличаване на корпуса или компромиси с живота на батерията, по-тесните рамки позволяват над 30% по-голяма площ, докато LTPO технологията в дисплея, подобрява енергийната ефективност и помага за цял ден с едно зареждане.

Извитите ъгли създават един по-приятен, елегантен вид, за да се възползваш напълно от дисплея, Infograph циферблатът може да побере до осем компликации, така че да виждаш и правиш повече с един поглед.

Следи здравето си с Apple Watch.

Оптичният кардио сензор е част от Apple Watch , като ти позволява бързо да направиш ЕКГ на китката, да получиш известия за нисък и висок сърдечен пулс и неправилен ритъм, откриване на падения и аварийна SOS, създаден да подобрява здравето Ви всеки ден и достатъчно мощен, за да Ви помогне да го защитите.

Подробен Activity Tracker. Създаден да мотивира.

Aвтоматично разпознаване на тренировките, опции за напреднали спортисти, например темпо и стъпки в минута, директни двубои, споделяне на активността с приятели, личен треньор, месечни предизвикателства и награди за постижения всичко това с иновативния Apple часовник.

Apple Watch
Apple Watch

По-близо до любимите ти неща.

Можеш да се обаждаш по телефона или да изпращаш съобщения или да слушаш музика. Всичко това може да го правиш само от китката си.

Новият S4 чип

S4 е повече от процесор, той е цялостна System in Package (SiP), изработена върху един компонент, с тази архитектура часовникът предлага невероятни възможности в миниатюрно пространство,

Apple часовникът е единственият продукт в света, който работи изцяло върху System in Package (SiP).

По-мощен и по-тънък.

Оптимизиран по всевъзможни начини, Series 4 е по-мощен, но въпреки това по-тънък отпреди.

Живот на батерията.

Apple Watch осигурява до 18 часа живот на батерията с едно зареждане.

Научи тук повече за батерията на Apple часовника.

Apple Watch

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ

 

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg