Добре дошли в света на
Apple Watch

Apple Watch Ultra

(нов)
Готов за екстремни условия.

Най-здравият и способен Apple Watch досега, създаден за изследване на света, приключения и eкстремни спортове. С 49 мм титанов корпус от космически клас, много издръжлива батерия, специални приложения, които работят с усъвършенстваните сензори, и нов персонализируем Action бутон.

Apple Watch Series 8

(нов)
Здравословен скок напред.

Apple Watch Series 8 e с усъвършенствани здравни сензори и приложения, с които можеш да следиш сърдечната честота, кислорода в кръвта1 и температурата2. А с Crash Detection, следенето на фазите на съня и усъвършенстваните метрики за тренировки поддържаш активността, здравето и безопасността си, и си винаги във връзка.

 

Apple Watch Series SE 2022

(нов)
Тежък на функции. Лек на цена.

Мощни сензори за информация за вашето здраве и фитнес. Иновативни функции за безопасност. Удобни начини да поддържате връзка. По-бърз двуядрен процесор за допълнителна производителност. Apple Watch SE е пълен с функции и сега е на по-добра стойност от всякога.

Apple Watch Series 7

Голям екран. Огромно въздействие.

Най-големият, най-усъвършенстван Always-on Retina дисплей все пак прави всичко, което правите с вашия Apple Watch Series 7, по-голямо и по-добро. Series 7 е най-издръжливият Apple Watch, създаван някога, с още по-устойчив на напукване преден кристал. Разширените функции ви позволяват да измервате нивото на кислорода в кръвта си,1 да получавате известия за здравето на сърцето и да имате достъп до приложения за внимателност и проследяване на съня. Можете също така да проследявате десетки тренировки, включително нови тай чи и пилатес.Вижда се по – здравословно.

Apple Watch SE

Най-добрата комбинация от дизайн, функция и стойност.

Експанзивен Retina дисплей, за да можете да видите повече с един поглед. Разширени сензори за проследяване на всички Ващо движиния. Мощни функции, за да сте здрави и в безопасност, разпознаване на падане, усъвършенствани фитнес функции и Family Setup с watchOS 7.

Аксесоари за Apple Watch

Верижки за Apple Watch

Луксозни каишки на американската марка X-Doria за Apple часовниците. Изберете каишка от висококачествена стомана или от естествена кожа със силиконова част. Подходяща за всички модели. Размери 38mm и 42mm.

Протектори за Apple Watch

Закалено стъкло за Apple часовниците, което предлага отлична защита за дисплея на часовника, без да скрива красотата му.

Протектори за Apple Watch

Предпазни калъф и бъмпери

Тънък и прозрачен протектор, от поликарбонат, лесен за поставяне, Пасва на всички серии.

Оригинални Зарядни за Apple Watch

Безпроблемно зареждай своя Apple Watch с оригинални зарядни и докинг станцията на Apple.

Оригинално зарядно за Apple Watch
Кой Apple Watch  е подходящ за Вас ?
 
 

Научи тук повече за батерията на часовника Apple Watch.

 

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ