Scroll Top

Apple Watch Ultra

(нов)

Приключение от следващо ниво.

Най-здравият и способен Apple Watch отново надхвърля границите. С изцяло новия S9 SiP. Магически нов начин да използвате часовника си, без да докосвате екрана. Най-яркият дисплей на Apple досега. И сега можете да изберете комбинация от калъф и каишка, която е въглеродно неутрална.

Apple Watch 9

(нов)

По-умен. По-ярък. По-силен.

Apple Watch Series 9 е по-способен, интуитивен и по-бърз. Новият двуядрен процесор има 5,6 милиарда транзистора – 60 % повече от чипа S8. Нов четириядрен Neural Engine обработва задачи за машинно обучение до два пъти по-бързо. Той позволява редица нововъведения, включително нов жест — двойно докосване.

Apple Watch Series 8

Здравословен скок напред.

Apple Watch Series 8 e с усъвършенствани здравни сензори и приложения, с които можеш да следиш сърдечната честота, кислорода в кръвта1 и температурата2. А с Crash Detection, следенето на фазите на съня и усъвършенстваните метрики за тренировки поддържаш активността, здравето и безопасността си, и си винаги във връзка.

 

Apple Watch Series SE 2

Тежък на функции. Лек на цена.

Мощни сензори за информация за вашето здраве и фитнес. Иновативни функции за безопасност. Удобни начини да поддържате връзка. По-бърз двуядрен процесор за допълнителна производителност. Apple Watch SE е пълен с функции и сега е на по-добра стойност от всякога.

Аксесоари за Apple Watch

Верижки за Apple Watch

Луксозни каишки на американската марка X-Doria за Apple часовниците. Изберете каишка от висококачествена стомана или от естествена кожа със силиконова част. Подходяща за всички модели. Размери 38mm и 42mm.

Протектори за Apple Watch

Закалено стъкло за Apple часовниците, което предлага отлична защита за дисплея на часовника, без да скрива красотата му.

Протектори за Apple Watch
Оригинално зарядно за Apple Watch

Оригинални Зарядни за Apple Watch

Безпроблемно зареждай своя Apple Watch с оригинални зарядни и докинг станцията на Apple.

Научи тук повече за батерията на часовника Apple Watch.

 

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ