Добре дошли в света на
Apple Watch

Apple Watch 5 (нов)

Невиждан досега часовник.

Apple Watch Series 5 е спостоянно включен дисплей, който показва времето и най-важното за теб без да е нужно да вдигаш китката си. Помагати да се ориентираш с вградения компас. Измерва пулса ти, следи твоите тренировки и активност, и те улеснява да потърсиш директно от ръката си хората или иинформацията, която те интересува. Разработеният от Apple часовник е с 100% рециклиран алуминий и за първи път титан. Apple Watch Series 5 е там за Вас, както никога досега и създайте комбинация, която е перфектно персонализирана, точно за вас.

Apple Watch 5
Apple Watch 5

Apple Watch Series 5 Nike+ (нов)

Върховният фитнес партньор. 

Apple Watch Nike 5 е идеалният работещ партньор с приложението Nike Run Club.  С отличаващ се свят на тренирвки, обучаване и мотивацията помагаща Ви да постигнете нови висини във фитнеса и с Apple Watch 5-та серия, всеки Nike часовник е оптимизиран с постоянно активен Ретина дисплей. Apple Watch Series 5 е проектиран да подобрява здраветоти всекидневно и едостатъчно мощен, за да ти помага да го пазиш.

Часовник Apple Watch Series 4 (GPS)

Промяната започва от вътре.

Основно преобразен и подобрен e новият Apple часовник за повече активност, здравословен начин на живот и свързаност.Часовникът е с най – големият дисплей досега. Той е с електрически сензор за пулс, реагираща на допир Digital Crown, известия за нисък, висок и неравномерен пулс, отчитане при падане и спешен SOS сигнали.

Breathe циферблати, aвтоматично разпознаване на тренировките, oпции за напреднал и бегачи например темпо и стъпки в минута, директни двубои, споделяне на активността с приятели, личен треньор, месечни предизвикателства и награди за постижения.Можеш да се обаждаш по телефона или да изпращаш съобщения и да слушаш музика.

Apple watch България
Apple watch

Часовник Apple Watch Nike+ Series 4

Повече мотивация при всяка активност

Най-новата иновация от Nike и Apple Ви мотивира да управлявате и също така улеснява вашите тренировки.

Часовникът e с вграден GPS проследява вашето темпо, разстояние и маршрут, а супер ярък дисплей ви позволява да виждате ясно показателите си, дори и на пряка слънчева светлина, изработен от устойчив, лек, гъвкав
материал, с перфорации, формовани с компресия за вентилация.

Apple Watch Series 3

Остани здрав. Остани активен. Остани свързан.

Мотивирай се да постигнеш всички фитнес цели с Apple часовникът, можеш едновременно да наблюдаваш своето здраве и да следиш тренировките си има oпции за напреднали бегачи, например темпо и стъпки в минута, директни двубои, споделяне на активността с приятели, личен треньор, месечни предизвикателства и награди за постижения.
Бъди в постоянна връзка с хората, на които държиш и с информацията, коятоте интересува, известия за нисък и висок пулс, спешен SOS сигнал, breathe циферблати, aвтоматично разпознаване на тренировките.Като едновременно можеш да се обаждаш по телефона, да изпращаш съобщения или да получаваш известия и да слушаш Apple Music, като всичко това можеш да направиш направо от китката си.

часовник Apple Watch 3
Apple Watch

Watch Series 3 Nike Plus

Apple си партнира с Nike, за да направи версия на Apple Watch, предназначена за трениращи,с различен дизайн на каишка и специализиран софтуер, за да улесни бързо бягащите. С вграден GPS можеш да оставиш своя iPhone вкъщи и да продължиш да измерваш с точност спортните си активности, когато бягаш или караш колело или да плуваш в открито море.
Apple създаде най-яркия OLED Retina дисплей, вече ще можеш да виждаш ясно цифрите, които те интересуват, без значение колко силно блести слънцето.

Аксесоари за Apple Watch

Верижки за Apple Watch

Луксозни каишки на американската марка X-Doria за Apple часовниците. Изберете каишка от висококачествена стомана или от естествена кожа със силиконова част. Подходяща за всички модели. Размери 38mm и 42mm.

Протектори за Apple Watch

Закалено стъкло за Apple часовниците, което предлага отлична защита за дисплея на часовника, без да скрива красотата му.

Протектори за Apple Watch

Предпазни калъф и бъмпери

Тънък и прозрачен протектор, от поликарбонат, лесен за поставяне, Пасва на всички серии.

Оригинални Зарядни за Apple Watch

Безпроблемно зареждай своя Apple Watch с оригинални зарядни и докинг станцията на Apple.

Оригинално зарядно за Apple Watch

Научи тук повече за батерията на часовника Apple Watch.

 

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ