Добре дошли в света на
Apple Watch

Новият Apple Watch Series 6

Бъдещето на здравето е на китката ти.

Измерете нивото на кислород в кръвта си с революционно нов сензор и приложение. Направете ЕКГ по всяко време и навсякъде. Вижте Вашите фитнес показатели с един поглед с подобрения дисплей Always-On Retina. С Apple Watch Series 6 за по-здравословен, по-активен и по-свързан живот.

Новият Apple Watch SE

Най-добрата комбинация от дизайн, функция и стойност.

Експанзивен Retina дисплей, за да можете да видите повече с един поглед. Разширени сензори за проследяване на всички Ващо движиния. Мощни функции, за да сте здрави и в безопасност, разпознаване на падане, усъвършенствани фитнес функции и Family Setup с watchOS 7.

Apple Watch Series 5

Невиждан досега часовник.

Apple Watch Series 5 е спостоянно включен дисплей, който показва времето и най-важното за теб без да е нужно да вдигаш китката си. Помагати да се ориентираш с вградения компас. Измерва пулса ти, следи твоите тренировки и активност, и те улеснява да потърсиш директно от ръката си хората или иинформацията, която те интересува. Разработеният от Apple часовник е с 100% рециклиран алуминий и за първи път титан. Apple Watch Series 5 е там за Вас, както никога досега и създайте комбинация, която е перфектно персонализирана, точно за вас.

Apple Watch 5
Apple Watch 5

Apple Watch Series 5 Nike+

Върховният фитнес партньор. 

Apple Watch Nike 5 е идеалният работещ партньор с приложението Nike Run Club.  С отличаващ се свят на тренирвки, обучаване и мотивацията помагаща Ви да постигнете нови висини във фитнеса и с Apple Watch 5-та серия, всеки Nike часовник е оптимизиран с постоянно активен Ретина дисплей. Apple Watch Series 5 е проектиран да подобрява здраветоти всекидневно и едостатъчно мощен, за да ти помага да го пазиш.

часовник Apple Watch 3

Apple Watch Series 3

Остани здрав. Остани активен. Остани свързан.

Мотивирай се да постигнеш всички фитнес цели с Apple часовникът, можеш едновременно да наблюдаваш своето здраве и да следиш тренировките си има oпции за напреднали бегачи, например темпо и стъпки в минута, директни двубои, споделяне на активността с приятели, личен треньор, месечни предизвикателства и награди за постижения.
Бъди в постоянна връзка с хората, на които държиш и с информацията, коятоте интересува, известия за нисък и висок пулс, спешен SOS сигнал, breathe циферблати, aвтоматично разпознаване на тренировките.Като едновременно можеш да се обаждаш по телефона, да изпращаш съобщения или да получаваш известия и да слушаш Apple Music, като всичко това можеш да направиш направо от китката си.

Аксесоари за Apple Watch

Верижки за Apple Watch

Луксозни каишки на американската марка X-Doria за Apple часовниците. Изберете каишка от висококачествена стомана или от естествена кожа със силиконова част. Подходяща за всички модели. Размери 38mm и 42mm.

Протектори за Apple Watch

Закалено стъкло за Apple часовниците, което предлага отлична защита за дисплея на часовника, без да скрива красотата му.

Протектори за Apple Watch

Предпазни калъф и бъмпери

Тънък и прозрачен протектор, от поликарбонат, лесен за поставяне, Пасва на всички серии.

Оригинални Зарядни за Apple Watch

Безпроблемно зареждай своя Apple Watch с оригинални зарядни и докинг станцията на Apple.

Оригинално зарядно за Apple Watch
Кой Apple Watch  е подходящ за Вас ?
 
 

Научи тук повече за батерията на часовника Apple Watch.

 

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ