bang logo

Peter Bang и Svend Olufsen, двама млади датски инженери, основават Bang & Olufsen през 1925 г. в малкия град Struer в северозападната част на Дания.

Оттогава ние работим за създаване на синергия между дизайн, звук и инженеринг, като същевременно създаваме международно призната марка за качество.

Нашите основатели определиха специалната двойственост, която е в основата на нашата марка; срещата между художници и учени, както и между отличните постижения в дизайна и инженерните постижения.

 

В Bang & Olufsen през последните 90 години споделяме нашата маниакална страст към звука.

Музиката е емоция, изразена чрез звук. Като форма на изкуството тя наистина може да промени нещата; укрепи настроенията и атмосферата, да ни направи щастливи или тъжни.

Нашата основна мисия е непрекъснато да тестваме, измерваме и усъвършенстваме техниките, използвани за възпроизвеждане на звука, доближавайки ви възможно най-близо до звука, който е записан в студиото или на сцената.

Нашите високоговорители и озвучителни системи са великолепни технически инструменти, деликатно настроени ръчно и ухо, за да ви вкарат точно в музиката, разкривайки всички нейни красиви детайли и страстно демонстрират способността си да ви движи, физически и емоционално.

Едно нещо е да се вижда и чува, друго нещо е докосване и усещане.

Взаимодействието с нашите продукти е мултисензорно преживяване и всеки елемент е внимателно подбран. Един не е с предимство пред другия; те са еднакво важни. Полагаме много усилия и се фокусираме върху създаването на продукти, които са приятни на допир.

Но също така е важно нашите продукти да се поставят лесно в естествена среда във всяка домашна среда – и че изработката поддържа желаната употреба и визуалния израз.

Ние се фокусираме само върху най-важното. Нашите проекти са минималистични, интуитивни за употреба и винаги характерни. Те са богати на качество и детайлност и визуално привлекателни от всички ъгли.

Нашите продукти са базирани на най-високите стандарти на изработка и инженеринг. Ние се застъпваме за безкомпромисно внимание към детайлите и за най-дълбокото уважение към материалите.

Bang & Olufsen ексклузивно в iCenter

[products_slider cats="2108" limit="10" dots="false"]