Кейсове за iPhone

Оригинални калъфи Apple за iPhone

Оригиналните Apple калъфи за iPhone пасват идеално върху бутоните за звук, страничния бутон и извивките на устройството, без да добавя излишен обем, oсвен това можеш изобщо да не го сваляш – дори докато зареждаш безжично.

Оригинален калъф за iPhone
Бутиков кейс за iPhone

Бутикови кейсове за iPhone на Marcelo Burlon

Marcelo Burlon е известен италиански дизайнер, който създава своя собствена символика, тoва е причината да има такова голямо разнообразие на цветове, модели, и щампи, които красят кейсовете.
Дизайнерът черпи вдъхновение от собствените си живот, корени и езотеричните символи на аржентинските хора, мотиви с елементи на животински шарки и цветове, oсобено популярни са змийския и тигровия десен.
Известният дизайн с орел (с пера) донесе страхотна слава на Burlon, а любимият му дизайн са крилата, защото те олицетворяват свобода, всичко което създава дизайнерът е направено от неговото сърце. Един от шедьоврите на Burlon са змиите и тези с перата.

Удароустойчиви кейсове за iPhone на марката X-Doria

Марката е с MFI маркер ( Made for iPhone ) одобрени от Apple Corp. за надеждност и изправност на аксесоари.

Въпреки богатото разнообразие от аксесоари американската марка X-Doria се налага успешно на пазара, благодарение на не малко предимства.Марката X-Doria използва леки материали, независимо дали търсим най-тънък силикон или най-висока защита.Дизайн, които не се припокрива с други марки и производители. Лесни за почистване материи, yдароустойчивите калъфи не са излишно дебели и груби, здравина във времето и достъпна цена.

Кейс за iPhone цена
Калъф за iPhone цена

Бутиков калъф за iPhone Hello Kitty

Бутиковите калъфи с образа на Hello Kitty не се асоциират вече само с децата, но и от тийнейджърите, а дори и от възрастни, на които им допада „сладкия“, момичешки образ.

Бутикови калъфи за iPhone Benjamins

Италианска марка бутикови калъфи подходящи за най-екстравагантния стил.  

Benjamins е млада компания, създадена през 2009 г. в Милано, Италия, нейната основна дейност е проектирането и разработването на кейсове за смартфони и таблети, създавайки продукти с качество и уникален стил.

Бутикови кейсов за iPhone
Бутикови кейсове за iPhone калъфи цена

Бутикови калъфи за iPhone Short Love Message

 

Бутиковите калъфи от серията Short Love Messege са с мисли, послания и емоции, това е друг начин да благодарим, да изразим обичта си и покажем на някой, че е специален.
Малките и големи послания на Short Love Messege създадени от Силвия Тоси написани и нарисувани от нея вдъхновяват хората да показват чувствата и емоциите си. Прост и изчистен стил, напомнящ детството и детето вътре в нас. Проект, роден от мисли, послания и емоции. Малки и големи любовни съобщения, написани и нарисувани на ръка. 

Бутикови кейсове за iPhone Iceberg

Италианската марка Iceberg дебютира на пазара през 1974г. като в началото са се занимавали с дизайн на спортни дрехи, а в днешни дни акцентират върху дизайнерски калъфи и аксесоари за iPhone. 

Бутиковите калъфи на марката Iceberg са стилни и висококачествени. Бъдете различни и стилни с Iceberg.

Аксесоари за iPhone

Кейсове за iPhone
Кейсове за iPhone
Кейсове за iPhone

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ