Кейсове за iPhone

Оригинални калъфи Apple за iPhone

Оригиналните Apple калъфи за iPhone пасват идеално върху бутоните за звук, страничния бутон и извивките на устройството, без да добавя излишен обем, oсвен това можеш изобщо да не го сваляш – дори докато зареждаш безжично.

Оригинален калъф за iPhone
Бутиков кейс за iPhone

Бутикови кейсове за iPhone на Marcelo Burlon

Marcelo Burlon е известен италиански дизайнер, който създава своя собствена символика, тoва е причината да има такова голямо разнообразие на цветове, модели, и щампи, които красят кейсовете.
Дизайнерът черпи вдъхновение от собствените си живот, корени и езотеричните символи на аржентинските хора, мотиви с елементи на животински шарки и цветове, oсобено популярни са змийския и тигровия десен.
Известният дизайн с орел (с пера) донесе страхотна слава на Burlon, а любимият му дизайн са крилата, защото те олицетворяват свобода, всичко което създава дизайнерът е направено от неговото сърце. Един от шедьоврите на Burlon са змиите и тези с перата.

Удароустойчеви кейсове за iPhone на марката X-Doria

Марката е с MFI маркер ( Made for iPhone ) одобрени от Apple Corp. за надеждност и изправност на аксесоари.

Въпреки богатото разнообразие от аксесоари американската марка X-Doria се налага успешно на пазара, благодарение на не малко предимства.Марката X-Doria използва леки материали, независимо дали търсим най-тънък силикон или най-висока защита.Дизайн, които не се припокрива с други марки и производители. Лесни за почистване материи, yдароустойчивите калъфи не са излишно дебели и груби, здравина във времето и достъпна цена.

Кейс за iPhone цена
Калъф за iPhone цена

Бутиков калъф за iPhone Hello Kitty

Бутиковите калъфи с образа на Hello Kitty не се асоциират вече само с децата, но и от тийнейджърите, а дори и от възрастни, на които им допада „сладкия“, момичешки образ.

Бутикови калъфи за iPhone Benjamins

Италианска марка за модни и бляскави случаи, aко търсите стилен калъф, търсите покритие на Benjamins! 

Бутикови кейсов за iPhone
Бутикови кейсове за iPhone калъфи цена

Бутикови калъфи за iPhone Short Love Message

Бутиковите калъфи от серията Sort Love Messege са с мисли, послания и емоции, това е друг начин да благодарим, да изразим обичта си и покажем на някой, че е специален.
Малките и големи послания на Sort Love Messege написани и нарисувани вдъхновяват хората да показват чувствата и емоциите си.

Бутикови кейсове за iPhone Iceberg

Бутиковите калъфи на марката Iceberg са стилни и висококачествени. Бъдете различни и стилни с Iceberg.

Аксесоари за iPhone

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ