Scroll Top
Кейсове за iPhone

Моден Бутик

Оригинални Apple калъфи

Оригиналните Apple калъфи за iPhone пасват идеално върху бутоните за звук, страничния бутон и извивките на устройството, без да добавя излишен обем, oсвен това можеш изобщо да не го сваляш – дори докато зареждаш безжично.

apple magsafe
raptic logo
Удароустойчеви кейсове Defense

Марката е с MFI маркер ( Made for iPhone ) одобрени от Apple Corp. за надеждност и изправност на аксесоари.

Въпреки богатото разнообразие от аксесоари американската марка Defense се налага успешно на пазара, благодарение на не малко предимства.Марката Defense използва леки материали, независимо дали търсим най-тънък силикон или най-висока защита.Дизайн, които не се припокрива с други марки и производители. Лесни за почистване материи, yдароустойчивите калъфи не са излишно дебели и груби, здравина във времето и достъпна цена.

Celly logo
Италиански калъфи Celly

Висококачествени италиански кейсове Celly за iPhone.  Предайте личния си стил на Вашия смартфон. Дизайнерските калъфи на Celly са създадени от изключително мек на допир материал.  

Бутиков кейс за iPhone
Бутикови калъфи Marcelo Burlon

Marcelo Burlon  е известен италиански дизайнер. Той основава едноименната си марка Марсело Бърлон в Милано. Дизайнерът става известен благодарение на необичайно привлекателните колекции тениски и калъфи, вдъхновени от природата.Мотиви с елементи на животински шарки и цветове. Особено популярни са змийския и тигровия десен. 

 
Любимият му дизайн са крилата, защото те олицетворяват свобода. Всичко което създава дизайнерът е направено от неговото сърце. Един от шедьоврите на Марсело Барлон са змиите и тези с перата.

Бутикови калъфи Hello Kitty

Бутиковите калъфи с образа на Hello Kitty не се асоциират вече само с децата, но и от тийнейджърите, а дори и от възрастни, на които им допада „сладкия“, момичешки образ.

Бутикови калъфи Benjamins

Италианска марка бутикови калъфи подходящи за най-екстравагантния стил.  

Benjamins е млада компания, създадена през 2009 г. в Милано, Италия, нейната основна дейност е проектирането и разработването на кейсове за смартфони и таблети, създавайки продукти с качество и уникален стил.

Бутикови калъфи Short Love Message

 Бутиковите калъфи от серията Short Love Messege са с мисли, послания и емоции, това е друг начин да благодарим, да изразим обичта си и покажем на някой, че е специален.
Малките и големи послания на Short Love Messege създадени от Силвия Тоси написани и нарисувани от нея вдъхновяват хората да показват чувствата и емоциите си. Прост и изчистен стил, напомнящ детството и детето вътре в нас. Проект, роден от мисли, послания и емоции. Малки и големи любовни съобщения, написани и нарисувани на ръка. 

Бутикови кейсове Iceberg

Италианската марка Iceberg дебютира на пазара през 1974г. като в началото са се занимавали с дизайн на спортни дрехи, а в днешни дни акцентират върху дизайнерски калъфи и аксесоари за iPhone. 

Бутиковите калъфи на марката Iceberg са стилни и висококачествени. Бъдете различни и стилни с Iceberg.

Аксесоари за iPhone

Кейсове за iPhone
celly kalyfi za iphone
popsockets
toffe case
Кейсове за iPhone
Кейсове за iPhone

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ