Добре дошли

в новото поколение на Apple AirPods

Безжични слушалки Apple AirPods

AirPods Pro (нови)

Магия, каквато никога не сте чували.
  • Анулиране на шум за потапящ звук.
  • Режим на прозрачност, за да чуете какво се случва около вас.
  • Персонализирано приспособяване за комфорт през целия ден с три комплекта силиконови накрайници.

 

По-магични от всякога.

 Безжичните слушалки AirPods второ поколение съчетават красив дизайн, последни технологични новости и кристално чист звук.Благодарение на новия Apple H1 чип за слушалки, AirPods вече предлагат до 3 часа време за разговори с едно зареждане.

Безжични слушалки Apple AirPods цена
Безжични слушалки Apple AirPods цена
По – магически от всякога.

След лесна настройка само с едно потупване, AirPods автоматично се включват и свързват. Да ги ползваш е също толкова лесно. Те усещат кога са в ушите ти и се изключват, щом ги извадиш.

Безжични слушалки Apple AirPods цена
Обновен дизайн. Нов H1 чип.

AirPods Pro функционират с новият H1 чип, който се отличава с по-висока стабилност на работа, до два пъти по-бързо изграждане на връзка с устройство, още по-бързо осъществяване на телефонно обаждане, 50% повече време за разговори с едно зареждане. С H1 чип, всеки потребител може да се наслади на по-качествен звук.

Нов режим Active Noise Cancellation. Звук, който изолира шума.

AirPods Pro са единствените слушалки с активен Noise Cancellation (заглушаване на шума), благодарение на два микрофона, вече може да се съсредоточите върху това което слушате. Режимът Noise Cancellation е изключително удобен когато пътувате в самолет, метро, рейс и т.н.т.

Безжични слушалки Apple AirPods
Безжични слушалки Apple AirPods
Нов режим Transparency mode искате да чуете какво се случва около Вас ?

Трябва само да натиснете и задръжте сензора за сила на накрайника, за да прескочите между режима на Noise Cancellation (шумозаглушаване) и Transparency mode(режим на прозрачност). Режимът Transparency mode Ви дава възможност да чувате това, което се случва около вас – подходящ е когато говорите с хора, карате колело,шофирате и т.н.

Качество на звука.

Насладете се на превъзходно качество на звука с Adaptive EQ, който автоматично настройва музиката под формата на ухото Ви за богат и висококачествен звук на слушане.

Лесни команди

Използвайте сензора за сила, за да контролирате лесно музиката и обажданията си, превключвйте между режим Noise Cansellation и Transparency mode. Aктивирайте интелигентния асистент чрез стандартната гласова команда Hey Siri, вместо с актуалното двойно докосване върху една от слушалките.

Зареждайте безжично.Използвайте неуморно.

Необходимо е да поставите зарядната кутия на слушалките върху сертифицирана Qi поставка и тя ще премине в режим на зареждане по автоматичен начин.

  • Повече от 24 часа време за слушане поддържа кейса.
  • Около час време за слушане само с 5 минути зареждане.
По-голям комфорт.

 За по-голямо удобство вече може да избирате от три размера меки, гъвкави силиконови накрайници.

Слушалки AirPods
Аксесоари за AirPods

 

Повече информация може да получите на телефон 0897 97 84 82 или на e-mail: galleria_bs@iCenter.bg

 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ НОВИНИ И ПРОМОЦИИ