Final Cut Pro X – за всички мечтатели и видео маниаци

Безспорно един от най-добрите софтуеърни продукти на световния пазар за изработване на видео и рекламни проекти  – достъпен както за професионалисти от бизнеса в Холивуд така и за обикновения потребител. Това е Final Cut. И най-важното – лесен за употреба.

Обработка на видео проекти

Final Cut Pro X – Video editing

Ако сте видео блогър, продуцент, кинематограф или просто искате да създадете зашеметяващо видео което максимално се доближава до идеята в главата Ви – представяме Ви Pro X версията на Final Cut.

Apple обяви важен update към професионалното приложение за редактиране, Final Cut Pro X – нови функции за редактиране на 360 VR видео, по-функционални инструменти за цветовата гама и поддръжка на HDR видео. Приложението е оптимизирано с максимално ползване към невероятните възможности на новия iMacPro.

обработване на 360 VR видео проекти

Final Cut Pro X – VR 360

Final Cut Pro позволява създаване на VR съдържание с възможността да се вкарва, редактира или изработва 360 видео наблюдавайки проекта в реално време чрез свързан сет за глава SteamVR. Стандартните снимки и клипове също могат да се добавят към VR проекти, след което споделяни директно към популярни уебсайтове, включително YouTube, Facebook и Vimeo.

Този ъпдейт включва също мощни инструменти за промяна на цвета. Уникалното меню за цветове предоставя вградени контроли за промяна на оттенък, сатурация и яркост. Цветните криви позволяват ултра прецизна промяна в цвета с множество контролни точки обособяващи специфични цветови гами.

цветова гама и редактиране на графика

Final Cut Pro X – Color Edit

Допълнителни характеристики към новия ъпдейт:

⦁ лесно вкарване на iMovie проекти от iPhone и iPad във Final Cut Pro за професионално редактиране, промяна върху звук, графика и цвят
⦁ поддръжка на HEVC и HEIF формати за вкарване и редактиране на видео с висока ефективност и снимкови формати от Apple устройства
⦁ ъпдейт на плъгини за аудио ефекти от Logic Pro X с нов дизайн

Днес, с над 2 милиона потребителя, Final Cut Pro X е най-популярната версия на софтуеъра и се използва от професионални видео редактори с една единствена цел – да създават невероятно изкуство от номинирани Холивудски филми и реклами до международни медии и едни от най-известните клипове в YouTube.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар