iPhone Серия XS – Ново по-добро поколение телефони от Apple

Πo вpeмe нa тpaдициoннaтa ceптeмвpийcĸa пpeзeнтaция на 12.09.2018 Аррlе представиха последните си постижения в еволюцията на технологиите.
Компанията отдели специално внимание на новата серия Apple Watch Серия 4 – станал вече умен и все така верен приятел при нужда от помощ. Демонстрирани бяха новите операционни системи watch OS, macOS Mojave и iOS 12 , също и оптимизираната Виртуална реалност с няколко приложения.

И не на последно място Apple зарадваха феновете си три нови модела телефони- iPhone Xs, iPhone Xs MAX  и iPhone XR
Новите бижута са налични на Европейския пазар от края на месец септември, с изключение на iPhone XR, които е неочаквано отложен за по-късно. Xs и Xs Max следват дизайна на миналогодишния iPhone X, но крият в себе си неочаквана производителност и по-различно изживяване от познатото до сега.

Супер начало, Super Retina

iPhone Xs и iPhone Xs Max с дисплей Super Retina с технология на OLED. Потребителите ще могат да се насладят на Super Retina дисплея в два размера 5,8 ‑ инча за Xs и 6,5 -инча за Xs Max. ТакаXs Max влиза с най-големия дисплей в историята на iPhone.

За да покрие най – високите стандарти, Super Retina предлага най-близка до реалността точност в цветопредаването, наситеност и острота, като същевременно се грижи за здравето на вашите очи. А черното е в пъти по – дълбоко.

Изящно облечени в цвят със завидна памет:

iPhone Xs и iPhone Xs Max се предлагат в трите основни цвята:
– Сребърно
– Графит
– Златно

Единствено iPhone XS, и XS Max притежава малко по-различен нюанс на Златното в задната страна, но и в стоманената рамка.

Потребителите ще могат да избират сред памети:
64Gb и 256Gb при iPhone XS
64Gb, 256Gb, 512Gb при iPhone XS Max

Необикновени материали с мисъл за нашата Земя

С излизането на серия XS от Apple обявиха, че устройствата им се произвеждат без вредни емисии и всеки компонент е чист и лесно разградим. По този начин потребителите ще са спокойни за опазването на околната среда.

В iPhone Xs и Xs Max сериите откриваме познатия вече красив корпус, изработен от хирургическа стомана, принадлежащ на модел iPhone X и ново ниво на устойчивост на вода и прах IP68 ( дълбочина до 2 метра за 30 мин).

Усъвършенстван Face ID

Сигурността се постига лесно, когато паролата е лицето ти. Можеш да отключиш своя iPhone и да се логнеш в приложения, акаунти и много други, само с поглед. Това е най-сигурната и  още по – бърза лицева автентикация в смартфон досега. Face ID използва усъвършенствано машинно обучение, за да разпознава промените във външния ви вид. Идентификацията на лицето прави много повече от отключване на Вашия iPhone, затова можете да забравите за въвеждането на потребителски имена и пароли. Сега всичко, което е нужно, е поглед.

Отключете за миг.

Разширената защита и новите алгоритми правят Face ID още по-бърз. Така че ще Ви хареса още повече.

Интелигентния A12 Bionic – Едно ново ниво на интелигентност

A12 е последно поколение Neural процесор с 8-ядрена архитектура, достигащ рекордните пет трилиона операции за секунда време. Производителност, която предоставя оптимална бързина в изпълнението на всякакви задачи. А Core ML работи над 9 пъти по-ефективно с А12, спрямо с А11.

Приветствайте фотографа в себе си !

Освен с големия размер и качеството на екрана XS и XS Max впечатляват с подобренията в камерите си. Depth Control позволява направата на снимки с професионално качество.
Най-популярната камера в света дефинира нова ера във фотографията. Иновативният сензор и процесор помaгат да снимаш както никога досега. Камерите на новите топ смартофни са оптимизирани за работа при ниска осветеност.

Smart HDR – Един от най-интересните аспекти на ъпгрейдването на камерата, който Apple даде на новия си Xs и XS Max, е „Smart HDR“. (High Dynamic Range) помага да се заснемат изображения с по -добри цветове, сенки, акценти и съчетаване на множество снимки на различни експозиции, за да се запазят детайлите в изображението. Ключът към „Smart HDR“ е новият чип A12 Bionic чрез които се постигат повече детайли в светлите и тъмните области.

По-големи и дълбоки пиксели – Новият сензор подобрява прецизността на изображението, има по-добро цветопредаване и намален шум при слабо осветление.

Подобрен Бокa ефект – Портретите вече изглеждат по-професионално, благодарение на рафиниран бекграунд дефокус.

Чисто нов Depth Control – Сега можеш да промениш дълбочината на фокус в портрет, след като снимаш.

Ултрабърза безжична връзка

iPhone Xs и iPhone Xs Max осигуряват ултрабързи безжични връзки за светкавичен даунлоуд.

iPhone с две SIM карти

iPhone Xs и iPhone Xs Max правят реалност за първи път използването на две сим карти – една физическа и една електронна (eSIM).

Електронната сим карта представлява вграден модул, които потребителите ще могат да ползват след активация от мобилния оператор. От Apple обявиха, че единственно за Китай новите телефони ще се предлагат с две физически карти.

Няма друг смартфон като iPhone.

Всяко решение, което взимаме за iPhone, го прави различен. От това как е направен, през вградените сигурност и поверителност, до иновативните начини за рециклиране на компонентите.

 

 

 

 

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар