Защо да изберем Bang and Olufsen SPEAKER P2?

1.Компактна конструкция

Първото нещо, което Ви поразява, когато виждате Р2, е неговите размери. Приемайки формата на сапун, той е само 140 мм дълъг и 80 мм широк, което му позволява да се побира удобно в ръката.

Има и въже на единия край на Р2, което помага на потребителите да го прикрепят към китката си за безопасно съхраняване, но по-често, отколкото просто да я държат достатъчно сигурно, с гумирана основна част, която също служи като удобен захват. Към това се добавя доста здрав дизайн, като P2 разтоварва везните на 275 g. 

2. Плътен и богат звук

Beoplay P2 е доказателство, че добрите неща идват в малки опаковки. Благодарение на Bang & Olufsen, Beoplay P2 предоставя богат пространствен звук с отчетлив бас. Тонколонката има нов, mid-woofer и повече максимална мощност от 2 x 50 W.

Вграденият микрофон може да бъде използван за разговори и гласови команди

Високоговорителят се поддържа от нов драйвер за среден бас и максимална мощност над 2 x 50 вата.

Вграден микрофон може да се използва за разговори и гласово активиране.

3. Бърз отговор на всяко повикване

Колонката Beoplay Speaker P2 има вграден микрофон и можеш да я ползваш за бързо отговаряне на повиквания, без да е необходимо да държиш своя смартфон в ръка. Можеш да ползваш микрофона и за гласови команди.

4. Стилен дизайн без бутони

Beoplay P2 е закръглена, гладка и идеално пасва на дланта ви – точно като камъче, което намирате на плажа. Геометрично произведение на изкуството, изработено от висококачествени изработени материали, които съставляват здравия корпус на Beoplay P2, с алуминиева анодизирана решетка от перлен алуминий над високоговорителя и издръжлив полимер отдолу. Външният вид на Р2 със заоблени криви му придава модерен вид и го прави лесен за поставяне в джоба или дамската чанта.

Решетката, която е на върха на Beoplay P2, е изработена от перлен алуминий. Много здрав и издръжлив материал, който осигурява най-добрата защита. Високоговорителят е изработен от полимер с елегантен, матов цвят. Долната част на високоговорителя е покрита с гумен материал, за да се уверите, че високоговорителят има силна основа, когато музиката свири.

Beoplay P2 - пясъчник - интро

5.Устойчива на пръски и прах

Вземете Beoplay P2 с вас, където и да отивате, благодарение на пръскоустойчивите и прахоустойчиви говорители.

С тегло от 275 грама се побира безпроблемно в джоб или чанта.

6.Интелигентни функции

Beoplay P2 има няколко интелигентни функции, които всички могат да бъдат адаптирани към вашите лични предпочитания чрез приложението Beoplay. Всички физически бутони са премахнати, за да се подобри минималистичният дизайн, само с едно бързо разтърсване или докосване можете да активирате няколко интелигентни функции. Натиснете P2, за да стартирате музиката или да я поставите на пауза, разклатете я, за да преминете към следващата песен. Функциите могат да бъдат регулирани в приложението Beoplay.

  • Активирайте гласовото активиране и високоговорител, като докоснете Beoplay P2
  • Активирайте алармения часовник, като разклащате Beoplay P2
  • С тонално докосване можете да настроите профила на звука за дейността, която извършвате.

7. Свежо събуждане

Колонката Beoplay Speaker P2 ти осигурява приятно събуждане, щом активираш функцията за събуждане със същата музика, която си слушал снощи, през приложението Beoplay.

8. Истинската кожена каишка осигурява по-добра преносимост

9.Удължен живот на батерията

Beoplay P2 ви дава музика без прекъсване до 10 часа с едно зареждане на батерият.Няма нужда да го изключвате  с 15 минутна функция в режим на готовност, пестите батерия и може да поддържате музиката си по-дълго време.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Вашият коментар